Hevostarvikkeet

Hevosen hoito vaatii tiettyjä perusvarusteita, joiden avulla tämä majesteettinen eläin saa ansaitsemaansa hoitoa. Hevosen hyvinvointi on tärkeää sekä eläimelle itselleen että hevosen omistajalle, joten varusteiden on hyvä olla sekä kunnossa, että valmiina käyttöön tarpeen tullen. Hevostarvikkeet käsittävät kokonaisuudessaan kattavan valikoiman erilaisia varusteita, ja kuten muidenkin eläintarvikkeiden kohdalla, myös hevostarvikkeet on hyvä valita laadukkailta valmistajilta, jotta ne palvelevat käytössä pitkään. 
  
Hevosen loimet kuuluvat keskeisiin tarvikkeisiin, kun kyseessä ovat hevosvarusteet. Loimi suojaa hevosta kylmyydeltä, auringolta, sateelta ja hyönteisiltä, ja pitää hevosen olon miellyttävänä ulkona vallitsevasta säästä riippumatta. Loimia on saatavilla eri paksuuksilla ja erilaisista materiaaleista valmistettuina. Lisäksi loimet eroavat toisistaan myös mallien perusteella – saatavilla on niin kaulakappaleella varustettuja fullneck loimia kuin myös normaalilla kaula-aukolla varustettuja loimia. Häntäläppä suojaa hännän herkkää tyveä kosteudelta. Useammissa loimissa on myös lapalaskokset, jotka parantavat liikkumavapautta ja tarjoavat toimivuutta erityisesti tarhassa. 
  
Ulkoloimet eli sadeloimet ja toppaloimet on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Villaloimi puolestaan on laadukas, ihastuttavaa lämpöä hevoselle tarjoava loimi, joka säätelee lämpötilaa ja hyödyntää lisäksi villan antibakteerisia ominaisuuksia. Talliloimi – joka on yleensä topattu vanueristeellä – on nimensä mukaisesti suunniteltu käytettäväksi tallissa, jossa se pitää hevosen olon mukavana tunnista toiseen. Loimien lisäksi tärkeimmät hevosvarusteet käsittävät myös riimut ja riimunarut, suitset ja kuolaimet sekä ruokinta-astiat ja tallitarvikkeet. Nämä kaikki löydät kätevästi Puuilosta – yhden ja saman katon alta. 
  
Puuilosta löydät mahtavan valikoiman hevostarvikkeita. Kun hevostarvikkeet ovat kunnossa, katso samalla kertaa myös valikoimamme tarjoamat lisäravinteet ja vitamiinit hevoselle, kuten biotiini, lisäravinnejauheet ja nestemäiset vitamiinit. Tutustu esimerkiksi hiekan poistoon tarkoitettuun psylliumiin. Meiltä löydät myös erilaiset hevosen rehut moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Meiltä hankit kaikki tarvitsemasi hevostarvikkeet aina järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi hevosen hoitoa helpottaville tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa Puuiloon ostamaan laadukkaat hevostarvikkeet joko verkkokaupastamme tai jostakin myymälästämme – sinua palvelevat yli 30 myymäläämme ympäri Suomen. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet