Momenttiavaimet, hylsyt ja hylsyvääntimet

Hylsyt ja hylsynvääntimet harrastajalle sekä ammattikäyttöön

Hylsy on putkimainen kappale, joita on olemassa useita eri kokoja. Hylsyyn liitetään työkalu, väännin tai jatkovarsi, jonka avulla voidaan kiinnittää tai avata erilaisia pultteja ja muttereita. Hylsy valitaan sen mukaan, millainen pää kiinnitettävässä pultissa on. Hylsyjen käytön helpottamiseksi on saatavana erilaisia hylsyavaimia, joiden avulla työskentely sujuu vaivatta.

Hylsyt käyttökohteen mukaan

Hylsyjä on saatavana niin yksittäiskappaleina kuin hylsysarjoina. Hylsyjä on saatavana niin nelikulmaisina, kuusikulmaisina kuin kaksitoistakulmaisinakin. Lisäksi vaihtelua on niin vääntiön koossa kuin pituudessakin, joten olethan tarkkana, mikäli tarkoitus on ostaa juuri tietynmallinen hylsy. Hylsy valitaan siten, että se vastaa toisessa päässä olevaa pultin tai mutterin kantaa. Yksi suosittu malli on tähtihylsyt, joita löydät myös valikoimistamme. Mikäli tarkoituksena on käyttää hylsyjä koneiden kanssa, kannattaa varmistaa hylsyn sopivuus konekäyttöön. Konekäyttöön sopivat esimerkiksi Ampron voimahylsyt.

Hylsynvääntimet helpottavat työskentelyä

Hylsy yhdistetään aina johonkin työkaluun hylsystä riippuen. Vaihtoehtoja työkaluiksi ovat esimerkiksi räikkävääntimet, monitoimiavaimet sekä momenttivääntimet. Vääntötyökalujen avulla työskentely nopeutuu. Lisäksi vääntimille on saatavana jatkovarsia työskentelyn helpottamiseksi. Hylsyjä voidaan yhdistää myös työkaluihin kuten esimerkiksi porakoneisiin.

Hylsysarjat monipuoliseen työhön

Yksittäisten hylsyjen lisäksi tarjoamme erilaisia hylsysarjoja. Hylsysarjat sisältävät yleensä yhden tai useamman vääntimen, sekä valikoiman erikokoisia hylsyjä. Voit hankkia suoraan monipuolisen hylsyavainsarjan, tai yhdistellä ja keräillä hylsyjä ja avaimia käyttötarpeen ja mieltymysten mukaan. Hylsysarjoja on saatavana useilta laatumerkeiltä, ja löydät varmasti juuri sinulle sopivan hylsysarjan valikoimistamme!

Löydät hylsyt ja hylsynvääntimet kätevästi Puuilosta. Tutustu lisäksi muihin käsityökaluihin, joiden avulla hoituu niin pienempi urakka kuin isompi remonttikin. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule johonkin tavarataloistamme, jossa asiantuntevat myyjät auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivat tarvikkeet. Jos haluat tehdä sen itse, tule Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet