Tallit ja katokset

Puutarhateltat, puutarhakatokset ja puutarhasuojat ovat kesäisten juhlien ja kokoontumisten pelastajia sateisen sään yllättäessä. Sopivan kokoiset katokset, teltat tai suojat varmistavat sen, ettei esimerkiksi juhlia tarvitse pienen sadekuuron vuoksi välttämättä siirtää sisätiloihin, sillä tilavan kokoisen katoksen alle mahtuu niin tarjoilupöytä kuin tuolejakin. Pop-up -teltta on helposti ja nopeasti pystytettävä teltta, jossa on katos suojaamassa sateelta ja tuulelta. Pop-up -telttaa voi hyödyntää juhlien ja kokoontumisten lisäksi myös esimerkiksi pihakirppiksellä tai muissa myyntipisteissä, joihin halutaan saada suojaa kurjalta säältä.

Ovikatos on kompaktin kokoinen ratkaisu, joka asennetaan oven päälle tuomaan suojaa sateelta tai auringonpaisteelta. Ovien lisäksi ovikatosta voi hyödyntää myös muihin käyttötarkoituksiin, sillä se voi myös niin halutessa olla suojaa tarjoava ilmalämpöpumpun katos tai ikkunaa auringonvalolta suojaava katos. Koostaan riippumatta katokset ovat käteviä apulaisia tilanteissa, joissa kaivataan suojaa erilaisiin sääolosuhteisiin.

Pressulla varustettu autokatos on kätevä ratkaisu kotipihalle

Pressutallit ja pressuhallit puolestaan ovat käteviä suojan tarjoajia kotipihoille, jos käytössä ei ole autotallia. Pressulla varustettu autokatos eli autoteltta tarjoaa autolle suojaa niin säiltä kuin esimerkiksi puista putoavilta tai tuulen mukanaan kuljettamilta roskilta. Lisäksi pressutallit ja pressuhallit toimivat yhtä hyvin myös ajoneuvojen ja pienkoneiden huolto- ja puhdistustöissä, mikäli käyttöön hankitaan riittävän suuri katos. Esimerkiksi erilaiset pressulla varustetut kaaritallit ovat varsin toimivia ja vankkoja suojia, ja useat kaaritallit sopivat myös talvikäyttöön, joten ne suojaavat autoa lumisateilta ja ehkäisevät myös auton jäätymistä.

Jos etsinnässä on autokatos, pienkonetalli, kaaritalli tai pop-up-teltta, löydät ne kätevästi Puuilosta. Katokset ja tallit tuovat tarvittavaa suojaa joko autojen tai pienkoneiden säilytykseen tai huoltoon, tai juhlien järjestämiseen kotipihalla. Meiltä Puuilosta löydät useita teltta- ja katosmalleja erilaisiin käyttötarpeisiin. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten katosten ja telttojen ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa sujuville ostoksille joko ympäri vuorokauden palvelevaan verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet