Käsivalaisimet, taskulamput ja otsalamput

Erilaiset valaisimet ovat arjen näppäriä apulaisia monenlaisissa puuhissa. Olipa kyseessä sitten tarkkuutta ja hyvää näkyvyyttä vaativat askareet vajassa, retkeily luonnossa tai ulkoilu missä tahansa muodossa, tehokas valaisu auttaa näkemään huomattavasti paremmin ja sitä kautta lisää myös turvallisuutta. Kun kotona nikkaroidessa pystyy näkemään jokaisen yksityiskohdan mahdollisimman tarkasti, työt sujuvat takuulla varmemmin ja turvallisemmin. Retkeillessä ja ulkoillessa puolestaan on hyvä pystyä erottamaan kivet ja kannot metsäpoluilla iltojen hämärtyessä.

Tehokkaasti valaiseva otsalamppu on mitä kätevin valaisuratkaisu, sillä se kiinnitetään otsaan, mikä jättää näppärästi kädet vapaiksi muihin toimiin. Tänä päivänä yhä useammat otsalamput on varustettu led-lampuilla, jotka tarjoavat perinteisiin hehkulamppuihin verrattuna sekä tehokkaamman valaisun että huomattavasti pidemmän käyttöajan latauskertojen välillä. Lisäksi led-lamput kuumenevat perinteisiä lamppuja vähemmän, mikä lisää otsalamppujen käyttömukavuutta entisestään. Otsalamppua valitessa kannattaa varmistua siitä, että otsavalaisin on varustettu säädettävällä otsanauhalla, joka takaa parhaan istuvuuden käyttäjänsä päänympäryksen koosta riippumatta. 

Taskulamppu on perinteinen ratkaisu kaikenlaiseen valaisuun pimeissä olosuhteissa. Tehokas usb-ladattava taskulamppu tarjoaa erinomaisen valaisun moniin tarpeisiin. Kätevän kokoinen taskulamppu sujahtaa vaivatta vaikkapa taskuun, josta se on helposti otettavissa, kun eteen tulee valaisua vaativia tilanteita. Kuten otsalampuissa, myös taskulamppujen valmistuksessa käytetään nykyisin kasvavissa määrin tehokkaita ja kuumenemattomia led-lamppuja. Ladattava käsivalaisin, aivan kuten ladattava otsavalaisin, on järkevä hankinta, sillä ladattava käsivalaisin ei vaadi lainkaan paristoja toimiakseen. Kun valaisimen muistaa ladata säännöllisin väliajoin, se tarjoaa valaisua huomattavan pitkiäkin aikoja, ja valaisun kesto vaihtelee lamppumalleittain. 

Olipa kyseessä ladattava käsivalaisin tai otsavalaisin, Puuilosta löydät tehokkaat valon tarjoajat moniin tilanteisiin. Valaisinvalikoimamme lisäksi voit tutustua samalla kertaa myös meiltä löytyviin työvaloihin ja valonheittimiin, joiden avulla askareet sujuvat kätevämmin niin vajassa kuin ulkotiloissakin. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan erilaisten valaisimien tarkempiin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa tekemään sujuvia ostoksia joko ympäri vuorokauden palvelevaan verkkokauppaamme tai johonkin jopa yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet