Viihdytkö kesäpäivisin kotipihassa tai -puutarhassa, joka hurmaa ihastuttavalla väriloistollaan? Sormien multaan upottaminen ja kesäkukkien ja yrttien istuttaminen on monelle mieluisaa puuhaa, joka palkitsee tekijänsä antoisalla lopputuloksella. Omasta pihapenkistä poimitut yrtit maistuvat huumaavan herkullisilta ruoissa, ja kukat puolestaan tarjoavat iloa silmälle päivästä toiseen – niin pihalla aikaa viettäessä kuin ikkunasta pihamaalle katsellessa.

Hanki istutustarpeisiisi sopivimmat mullat ja katteet

Kukkien ja yrttien pihamaalle – ja myöskin ikkunalaudalle – istuttaminen käy jouhevasti, kun multasäkki on hankittu valmiiksi. Puutarhamulta sopii nimensä mukaisesti erinomaisesti ulos istutettavien kukkien ja yrttien istuttamiseen, ja se antaa pihan kasveille erinomaiset edellytykset menestyä. Multasäkkiostoksilla on hyvä pitää mielessä se, että laadukas puutarhamulta takaa onnistuneen lopputuloksen, kun kasvit voivat hyvin ja sato pääsee kukoistamaan. Myös kevytsora on hyvä hankinta kukkien istutukseen. Istutatpa kukkasi sitten puutarhaan tai kukkaruukkuun sisätiloihin, kevytsora toimii kukkaruukun tai kukkapenkin pohjalla turvaten juuriston hapensaantia sekä pinnan katteena tasaten mullan kosteutta ja pitäen mullan pinnan siistinä.

Kuorikate puolestaan sopii pensas- ja havuaitojen sekä istutusalueiden maanpinnan kattamiseen. Murskatusta ja seulotusta puunkuoresta valmistettu monipuolinen kuorikate sopii hyvin myös pihan kulkualueiden, polkujen ja leikkialueiden tyylikkääksi pinnoitteeksi. Kuorikatteen tehtävänä on pidättää kosteutta ja vähentää sitä kautta kastelun tarvetta. Lisäksi kuorikate myös suojaa maaperää sekä kuivina että sateisina kausina ja estää siemenrikkakasvien kasvua.

Kun etsinnässä on laadukas puutarhamulta tai kevytsora tai muu multasäkki tai katesäkki, Puuilosta hankit tarvitsemasi mullat ja katteet vaivatta ja kätevästi. Katso samalla kertaa myös valikoimassamme tarjolla olevat lannoitteet ja siemenet. Meiltä ostat aina tarvitsemasi puutarhatuotteet ja muut tuotteet järkihintaan. Asioi kätevästi jossakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy eri puolilta Suomea. Verkkokaupassamme näet kätevästi tuotteidemme saatavuuden kussakin myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon tekemään yhdessä kanssamme pihastasi tai puutarhastasi entistä kukoistavampi!

View as Ruudukko Luettelo

37 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

37 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet