Etäisyysmittarit, työntömitat ja rullamitat kaikkiin mittaustarpeisiisi

Kaikki mitä tarvitset mittaamiseen, oli kyseessä pienempi rakennusprojekti tai vaativa ammattikäyttö, löytyy Puuilosta. Löydät valikoimistamme etäisyysmittarit tarkempaan mittaamiseen, työntömitat tarkempaan työhön sekä erilaiset mitat kaikkiin tarkoituksiin edullisesti. Mittaaminen ei ole koskaan sujunut näin helposti!

Etäisyysmittarit rakennusprojektien helpottamiseen

Etäisyysmittari on hyödyllinen työkalu rakennusprojektiin. Laitteen avulla on mahdollista mitata tarkkoja pituuksia laserin avulla. On tosin tärkeää huomioida, että mittavälit ja ominaisuudet vaihtelevat laitteiden välillä. Pituuksien lisäksi monet laitteet mahdollistavat pinta-alojen sekä tilavuuksien mittaamisen ja laskemisen. Tämän avulla voidaan laskea esimerkiksi huonekokoja sekä eri tarvikkeiden riittävyyttä. Löydät valikoimastamme etäisyysmittarit niin ammattilaisille kuin kotinikkareillekin. Mittarien lisäksi on saatavana esimerkiksi linjalasereita, infrapunalämpömittareita sekä desibelimittareita sekä tarvikkeita kuten kolmijalka lasereille.

Työntömitat tarkkuutta vaativiin töihin

Työntömitta on mittalaite, jolla voidaan mitata lyhyitä etäisyyksiä millimetrin osien tarkkuudella. Tyypillisesti mitataan kappaleiden paksuuksia, syvyyksiä tai sisämittoja, esimerkiksi putken halkaisijaa. Työntömittaa käyttäessä haluttu etäisyys otetaan työntömitan mittausleukojen väliin, ja luetaan tulos joko mitta-asteikolta tai digitaaliselta näytöltä. Työntömitat tarjoavat mahdollisuuden tarkkaan mittaukseen vaivattomasti.

Mitat jokaiseen työkalupakkiin

Rullamitat ja nivelmitat ovat tärkeä lisä jokaiseen työkalupakkiin. Löydät meiltä laadukkaat mitat niin kotikäyttöön kuin ammattikäyttöön. Rullamittoja on saatavana tarpeidesi mukaan eripituisina sekä eripaksuisina malleina. Lisäksi saatavana on esimerkiksi merkintämittoja. Rullamittoja on saatavana makusi mukaan niin muovikuorisina kuin metallisinakin. Löydät meiltä myös avokelamittoja pidempiin mittaustarpeisiin aina 50 metriin asti.

Kaikki tarvitsemasi mittaamiseen millimetrien tarkkuudesta pidempiin mittoihin ja lasereihin nyt Puuilosta. Tilaa tuotteet helposti kotiovelle tai tule käymään tavarataloissamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinun urakkaasi tarvitsemasi tuotteet. Kaikki tuotteet edullisesti tekevän ihmisen tavaratalosta, Puuilosta!

View as Ruudukko Luettelo

53 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

53 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet