Klapikoneet ja klapisirkkelit

Klapikoneet, halkomakoneet ja klapisirkkelit – tehokasta apua polttopuun valmistukseen

Polttopuiden tekeminen on tuttua puuhaa tulisijan omistajalle, joka haluaa valmistaa ne itse valmiiden klapien tilaamisen sijaan. Kirveen varressa työskenteleminen voi tuntua voimia ja aikaa verottavalta askareelta, etenkin jos klapeja tarvitaan runsaampia määriä.

Klapikone eli halkomakone – nopeaa ja vaivatonta puiden pilkkomista

Klapikoneet ovat korvaamaton apuväline kaikille, jotka arvostavat tehokkuutta ja mukavuutta polttopuiden pilkkomisessa. Valikoimastamme löytyy erilaisia klapikoneita, jotka on suunniteltu eri käyttötarpeisiin. Klapikoneen avulla polttopuut syntyvät helposti niin takkaan kuin saunaankin. Klapikoneen halkaisuterä katkaisee pöllin näppärästi ja nopeasti, joten kirveellä työskentelyyn verrattuna konetta hyödyntämällä pääsee huomattavasti nopeammin siirtymään klapien pinoamisvaiheeseen.

Pienet klapikoneet ovat ihanteellisia pienempiin kotitalouksiin, kun taas suuremmat, polttomoottorilla varustetut klapikoneet tarjoavat lisätehoa ja ovat erinomainen valinta esimerkiksi mökkiolosuhteisiin. Klapikoneiden hydraulipumppu on suunniteltu kestämään raskasta käyttöä, ja klapikoneiden terävä terä varmistaa, että puut halkaistaan siististi ja tehokkaasti. Klapikoneen syöttöpöytä helpottaa työskentelyä ja vähentää fyysistä rasitusta. Klapikoneiden edullisilla hinnoilla varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen vastineen rahoilleen.

Halkomakoneita on saatavilla niin sähkömoottorilla varustettuina hydraulisina malleina kuin polttomoottoreilla varustettuina malleina. Polttomoottorikäyttöisen halkomakoneen etuna on se, että sitä voidaan käyttää myös paikoissa, joissa ei ole sähköä saatavilla. Polttomoottorilla toimiva klapikone onkin erityisen suosittu vaihtoehto esimerkiksi mökeillä. Koneet eroavat toisistaan myös muotoilujensa osalta. Tämän päivän halkomakoneet ovat yksinkertaisia käyttää ja niiden toiminnoista pääsee helposti jyvälle vasta-alkajakin. Kun koneen mukanaan tuomien hyötyjen makuun on päässyt, harva haluaa enää kaivaa kirvestä esille klapien tekemiseksi.

Pikahalkomakone on tehokas moderni apulainen, joka on nimensä mukaisesti myös vikkelä toiminnossaan. Pikahalkomakoneella klapit syntyvät kirjaimellisesti käden käänteessä ja vaikka se selviääkin tehonsa puolesta isommistakin pölleistä, koneen käyttämiseen ei kuitenkaan tarvita suurempia ponnisteluja. Pikahalkomakoneiden tehokkuus eroaa huomattavasti edukseen etenkin takavuosien perinteisistä klapikoneista. Tällaisen koneen äärellä työskentely sujuu joustavasti ja mutkattomasti, ja polttopuut valmistuvat mitä pikaisimmassa aikataulussa.

Klapisirkkelit – tarkkaa ja nopeaa sahausta

Klapisirkkelit ovat erinomainen valinta, kun tarvitaan nopeutta ja tarkkuutta polttopuun sahauksessa. Tarjoamme laajan valikoiman klapisirkkeleitä, jotka soveltuvat niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Klapisirkkeli traktoriin on erinomainen valinta suurten puumäärien käsittelyyn, kun taas klapisirkkeli polttomoottorilla tarjoaa joustavuutta ja liikkuvuutta. Klapisirkkelin terät on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, varmistaen pitkän käyttöiän ja tarkan sahausjäljen. Lisäksi tarjoamme klapisirkkelin moottorit ja muita tarvikkeita, varmistaen, että voit säilyttää laitteesi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Klapikoneet, halkomakoneet ja klapisirkkelit edullisesti

Osta meiltä laadukas klapikone tai klapisirkkeli, joka tekee puun pilkkomisesta jouhevaa puuhaa. Muista myös viiltosuojatut käsineet, metsurinsaappaat sekä tarvittaessa metsurin housut ja metsätöihin sopiva takki.

Tarvittaessa löydät meiltä myös erilaisia tarvikkeita klapikoneisiin. Palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 40 tavaratalossamme ja tarjoamme upean valikoiman tuotteita edullisin hinnoin. Verkkokaupastamme saat aina nopean ja varman toimituksen sekä 30 päivän ajan myös ilmaisen palautuksen, mikäli meiltä ostamasi tuote ei jostakin syystä vastaakaan odotuksiasi. Tervetuloa tutustumaan tuotteidemme, kuten esimerkiksi klapikoneiden, tarkempiin tuotekuvauksiin ja ominaisuuksiin, jotka ovat apunasi ostopäätöksen teossa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet