Koti

Kodin sisustaminen on monelle mieluisaa puuhaa, jolla voi lisätä kodin viihtyisyyttä ja tehdä kodista itsensä näköisen. Erilaisia ilmeitä kotiin tarjoavien sisustustarvikkeiden lisäksi myös kodin toimivuutta parantavat kodin tavarat näyttelevät keskeistä roolia kodin kokonaisuudessa. Käytännölliset kodin tavarat tarjoavat kotiin toimivuutta ja arkeen tervetullutta joustavuutta. Esimerkiksi erilaiset naulakot ja muut kodin ripustusratkaisut tuovat lisää toimivuutta kotiin, ja naulakkoja ei voi olla eteisessä koskaan liikaa. Henkarit ja pukupussit puolestaan mahdollistavat vaatteiden säilyttämisen rypistymättöminä seuraavaa käyttökertaa odotellessa. 
  
Kodin tavarat muodostavat varsin monipuolisen kategorian, johon sisältyy erilaisia tarvikkeita ja kodin toimivuutta parantavia ratkaisuja. Säilytyslaatikot ja muut kodin säilytysratkaisut, kuten kätevät korihyllyt, kätkevät näppärästi sisäänsä kaikenlaiset pientavarat, joista ne on helposti löydettävissä tarpeen tullen. Säilytyslaatikko toimii hyvin myös varastolaatikkona, johon voi varastoida esimerkiksi kausikohtaiset asusteet ja varusteet seuraavaa kautta odottamaan. Ämpärit, pesuvadit ja vesisaavit puolestaan ovat näppäriä apulaisia kylpyhuoneessa. Muovivati palvelee monissa askareissa, joissa on tarve laskea vettä hieman tilavampaan astiaan, ja saaviin mahtuu suurempikin vesimäärä, mistä johtuen saavit ovat suosittuja hankintoja esimerkiksi mökkisaunaan. 
  
Terassimatto on järkevä hankinta jokaiseen kotiin, jossa on joko parveke tai terassi. Pehmoiset terassimatot tarjoavat miellyttävän alustan, minkä lisäksi ne valmistetaan helposti puhdistettavista materiaaleista. Lisäksi ne päästävät kosteuden lävitseen, mikä nopeuttaa maton kuivumista. Metritavarana saatava, neulehuovasta valmistettu termomatto puolestaan tarjoaa samaan aikaan sekä hengittävyyttä että erinomaista lämmön eristävyyttä, ollen nappivalinta lämmön tuojaksi esimerkiksi kylmille betoniparvekkeille.  
  
Olipa kyseessä naulakot, ämpärit, silitysraudat ja muut tarvikkeet vaatehuoltoon, talouspaperit ja wc-paperit tai muut kodin tavarat, Puuilosta löydät ne vaivatta yhden katon alta. Tarjoamme upean valikoiman kodintarvikkeita, joiden avulla pääset nauttimaan arjen ja kotiaskareiden mutkattomasta sujuvuudesta. Meiltä ostat kodin tavarat aina sopivaan hintaan riippumatta siitä, tilaatko tarvitsemasi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat nopean ja varman toimituksen sekä aina tervetulleen ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan kotisi toimivuutta täydentävät ratkaisut helposti ja kätevästi! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet