Puutarhaletkut ja letkukelat

Puutarhaletkut: tärkeä työkalu tehokkaaseen kasteluun

Puutarhaletku on yksi esimerkki yleisimmistä pihan ja puutarhan hoitoon tarvittavista välineistä. Olipa kyseessä kotipuutarha tai kesämökin piha, puutarhaletkulle on kesäkauden aikana tarvetta monissa eri puuhissa. Puutarhaletkulla hoituu näppärästi niin nurmikon ja kukkaistutusten kastelutyöt, pesuvesien siirtäminen ulkosaunaan luonnonvesistöistä, kylpypaljun täyttäminen kuin ajoneuvojen, terassin tai puutarhakalusteiden pesutyöt. Kun käytössä on kastelukannun sijaan puutarhaletku, kastelu-, pesu- ja vedenkantopuuhat sujuvat sekä huomattavasti tehokkaammin että selkää miellyttävästi säästäen.

Puutarhaletkut mahdollistavat veden tehokkaan siirtämisen ja kastelun koko puutarhan alueella. Valikoimamme kattaa erilaiset puutarhaletkut, jotka on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja tarjoamaan maksimaalisen joustavuuden sekä käyttömukavuuden.

Yleisin puutarhaletkun käyttötarkoitus on varmastikin pihamaan kukkaistutusten ja nurmikon kastelu, mutta puutarhaletku palvelee kastelun lisäksi myös monissa muissa arjen askareissa. Vesiletkun avulla esimerkiksi pesuvesien ulkosaunaan tai mökkisaunaan saaminen käy vaivatta. Myös tänä päivänä erittäin suosittujen kylpypaljujen täyttäminen onnistuu vaivatta kätevällä vesiletkulla. Näiden askareiden lisäksi kasteluletku toimii mainiosti myös auton, moottoripyörän tai vaikkapa puutarhakalusteiden ja terassin pesupuuhissa.

Perinteisin tapa kastella kukkapenkit ja nurmikot on käyttää kastelukannua. Etenkin suurempien nurmikkojen kohdalla kastelukannun käyttäminen voi kuitenkin käydä selän päälle huomattavalla tavalla. Selkää ja aikaa säästävä tapa istutusten ja nurmialueiden kasteluun on hyödyntää näppärää ja monipuolista puutarhaletkua.

Kun vesiletkua ei käytetä, sen voi asettaa kätevästi seinälle asennettavaan puutarhaletkutelineeseen, jossa letku pysyy tallessa ja ojennuksessa. Useimmiten letkut valmistetaan kestävästä ja vahvistetusta PVC-muovista, ja monesti letkujen sisus vahvistetaan esimerkiksi polyesterikudoksella. Letkut vaihtelevat kooltaan niin läpimitaltaan kuin pituudeltaan, minkä lisäksi niissä voi olla erisuuruisia paineenkestoja.

Täydennä puutarhaletkusi näppärällä letkukelalla

Moni hankkii tänä päivänä kasteluletkuaan täydentämään kätevän letkukelan, jonka sisään letku kelataan käyttöä odottamaan. Käyttötarpeen kohdalle tullessa letkua vedetään ulos letkukelasta haluttuun pituuteen asti. Käytön jälkeen letku on helppo kelata takaisin letkukelaan tasaisesti ilman, että se pääsee vääntymään tai sotkeutumaan. Tämä pidentää vesiletkun käyttöikää. Joissakin letkukeloissa on myös turvalukko, joka estää fiksusti letkun kelautumisen vahingossa. Seinäkiinnikkeen avulla kelan voi kiinnittää näppärästi vaikkapa vajan seinään.

Imuletkut: veden siirron monipuolisuus

Imuletkut ovat erityisesti suunniteltu siirtämään vettä lähteestä kastelujärjestelmään, mahdollistaen tehokkaan ja joustavan vedenoton esimerkiksi sadevesisäiliöistä, lammikoista tai muista vesilähteistä. Ne ovat olennainen osa monipuolista kastelujärjestelmää, tarjoten luotettavan ratkaisun veden siirtoon kaukaisempiinkin puutarhan osiin.

Puutarhaletkukärryt: liikkuvuutta ja helppoutta kastelussa

Puutarhaletkukärryt lisäävät merkittävästi puutarhaletkujen käyttömukavuutta ja liikkuvuutta. Ne mahdollistavat letkun helposti siirrettävän koko puutarhan alueella, varmistaen, että voit kastella kasveja ja nurmikoita missä tahansa puutarhassasi vaivatta. Kärryt ovat suunniteltu kestämään ulkokäyttöä ja tarjoamaan kätevän ja ergonomisen tavan hallita kastelutarpeitasi.

Tilaa nyt puutarhaletku, puutarhaletkuteline tai letkukela netistä Puuilosta – tai halutessasi voit toki ostaa tarvitsemasi tuotteet myös jostakin yli 30 tavaratalostamme. Löydät saman kattavan kattomme alta myös painevesiautomaatit ja puutarhapumput. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin ajankohtaiseen pihaa ja puutarhaa täydentävien tarvikkeiden valikoimaamme. Kutakin tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sinua kiinnostavien tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja pääset myös näppärästi näkemään kyseisten tuotteiden myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon tekemään ennennäkemättömän onnistuneita ostoksia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet