Puutarhaletku on joka kodin ja pihan tärkeä työväline, joka taipuu yllättävän moneen käyttötarkoitukseen. Yleisin tällaisen vesiletkun käyttötarkoitus on varmastikin pihamaan kukkaistutusten ja nurmikon kastelu, mutta puutarhaletku palvelee kastelun lisäksi myös monissa muissa arjen askareissa. Vesiletkun avulla esimerkiksi pesuvesien ulkosaunaan tai mökkisaunaan saaminen käy vaivatta niin kaivosta, joesta kuin järvestä. Myös tänä päivänä erittäin suosittujen kylpypaljujen täyttäminen onnistuu vaivatta kätevällä vesiletkulla. Näiden askareiden lisäksi kasteluletku toimii mainiosti myös auton, moottoripyörän tai vaikkapa puutarhakalusteiden ja terassin pesupuuhissa.

Täydennä puutarhaletkusi näppärällä letkukelalla

Perinteisin tapa kastella kukkapenkit ja nurmikot on käyttää kastelukannua. Etenkin suurempien nurmikkojen kohdalla kastelukannun käyttäminen voi kuitenkin käydä selän päälle huomattavalla tavalla. Selkää ja aikaa säästävä tapa istutusten ja nurmialueiden kasteluun on hyödyntää näppärää ja monipuolista puutarhaletkua. Kun vesiletkua ei käytetä, sen voi asettaa kätevästi seinälle asennettavaan puutarhaletkutelineeseen, jossa letku pysyy tallessa ja ojennuksessa. Useimmiten letkut valmistetaan kestävästä ja vahvistetusta PVC-muovista, ja monesti letkujen sisus vahvistetaan esimerkiksi polyesterikudoksella. Letkut vaihtelevat kooltaan niin läpimitaltaan kuin pituudeltaan, minkä lisäksi niissä voi olla erisuuruisia paineenkestoja.

Moni hankkii tänä päivänä kasteluletkuaan täydentämään kätevän letkukelan, jonka sisään letku kelataan käyttöä odottamaan. Käyttötarpeen kohdalle tullessa letkua vedetään ulos letkukelasta haluttuun pituuteen asti. Käytön jälkeen letku on helppo kelata takaisin letkukelaan tasaisesti ilman, että se pääsee vääntymään tai sotkeutumaan. Joissakin letkukeloissa on myös turvalukko, joka estää fiksusti letkun kelautumisen vahingossa. Seinäkiinnikkeen avulla kelan voi kiinnittää näppärästi vaikkapa vajan seinään.

Tilaa nyt puutarhaletku, puutarhaletkuteline tai letkukela netistä Puuilosta – tai halutessasi voit toki ostaa tarvitsemasi tuotteet myös jostakin yli 30 tavaratalostamme. Löydät saman kattavan kattomme alta myös painevesiautomaatit ja puutarhapumput. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin ajankohtaiseen pihaa ja puutarhaa täydentävien tarvikkeiden valikoimaamme. Kutakin tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sinua kiinnostavien tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja pääset myös näppärästi näkemään kyseisten tuotteiden myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon tekemään ennennäkemättömän onnistuneita ostoksia!

View as Ruudukko Luettelo

45 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

45 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet