Puutarhakoneet

Puutarhakoneet

Erilaiset puutarhakoneet tekevät pihan, puutarhan ja metsän hoidosta sujuvaa. Puutarhakoneet käsittävät useita erilaisia koneita, joista kukin on kehitetty tiettyyn käyttötarpeeseen. Puutarhakoneen tyypistä riippuen niiden avulla voi muun muassa sahata, karsia, katkoa, jyrsiä ja raivata. Metsä- ja puutarha-alojen ammattilaisten lisäksi näitä koneita käyttää jokainen puuhastelija, joka haluaa pitää pihansa, puutarhansa tai metsäpalstansa kunnossa.

Puutarhakoneet metsän ja puutarhan hoitoon

Moottorisahat ovat tehokkaita koneita, joilla puunkaato ja polttopuiden teko käyvät käden käänteessä perinteiseen käsisahaan verrattuna. Moottorisahat käsittävät monia erilaisia sahoja, joiden keskinäiset ominaisuudet vaihtelevat esimerkiksi painon, ergonomisuuden ja tehon perusteella. Moottorisahoja täydentävät moottorisahan teräketjut ja moottorisahan lisälaite puun halkaisuun. Raivaussahat ovat nekin tehokkaita apulaisia, jotka on suunniteltu metsänhoitoon ja raivaukseen. Monipuoliset raivaussahat sopivat käyttöön haastavammissakin olosuhteissa, kuten esimerkiksi vaativissa ja pitkäkestoisissa metsätöissä. Kun käytössä on ergonominen raivaussaha, sen avulla pienempien puiden sekä pensaiden ja vesakoiden raivaaminen käy sekä mukavasti ja tasapainoisesti että sujuvasti ja tehokkaasti.

Oksasilppuri on jokaisen pihan ja puutarhan näppärä apuväline, jonka avulla puista tippuneet ja pihatöiden jäljiltä jääneet oksat voidaan silputa kooltaan kompaktiksi silpuksi. Silputut oksat käyvät esimerkiksi kuivikkeeksi kompostiin tai lannoitteeksi pensaiden alle. Oksasilppurin sisältämään keräyssäiliöön keräytyvä silppu on helposti tyhjennettävissä ja levitettävissä haluttuun paikkaan. Puutarhajyrsin on toinen hyvä esimerkki kotipihan apuvälineistä. Puutarhajyrsin tekee maa-aineksen muokkaamisesta helppoa ja sen avulla maaperästä voidaan tehdä toimiva kasvualusta tehokkaalla tavalla. Jyrsimellä saadaan niin kukkapenkit, kasvimaat kuin laajemmatkin viljelmät kasvukuntoon.

Puuilosta löydät kätevästi erilaiset puutarhakoneet pihan ja puutarhan hoitoon sekä metsätöihin. Valikoimastamme löytyvät niin raivaussahat, moottorisahat kuin muutkin puutarhakoneet. Koneostoksilla ollessasi muistathan myös päivittää kuntoon työvaatteet ja suojaimet, kuten asianmukaiset työkäsineet ja suojalasit, jotka tekevät piha- ja metsätöistä turvallisempia. Meiltä hankit tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi koneille ja varusteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa tekemään sujuvia ostoksia joko verkkokauppaamme tai myymäläämme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet