Kosmetiikka ja hygienia

Henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtiminen on erittäin tärkeää meistä jokaiselle. Erilaiset kosmetiikka- ja hygieniatuotteet ovatkin välttämättömiä joka kodin kylpyhuoneen kaapeissa. Hygieniatuotteiden ja kosmetiikan tarve vaihtelee henkilöstä toiseen. Esimerkiksi hypoallergeeninen tuote ei sisällä väriaineita tai hajusteita, minkä ansiosta se sopii niille, jotka ovat allergisia synteettisille tuotteille. Tänä päivänä kosmetiikka- ja hygieniatuotteita on saatavana valtavan mittavassa tarjonnassa, mikä varmistaa sopivien tuotteiden löytymisen jokaisen kuluttajan tarpeeseen.

Shampoo ja hoitoaine kuuluvat kaikkein yleisimpiin hygieniatuotteisiin. Kun hiukset ovat puhtaan tuntuiset ja raikkaan tuoksuiset, kokonaisvaltainen olo on huomattavasti parempi. Toiset käyttävät hiustenpesuun pelkkää shampoota, kun taas toiset haluavat viimeistellä shampoopesun hoitavalla hoitoaineella. Hiustenpesuaineita löytyy mittavissa määrin erilaisille hiuslaaduille suunniteltuina versioina, kuten kuiville ja hauraille hiuksille kehitetyt, kosteuttavaa hyaluronihappoa tai Aloe Veraa sisältävät shampoot ja hoitoaineet. Perinteisten pullomallien lisäksi hiustenpesuaineita on nykyisin yhä enenevissä määrin saatavilla kätevissä pumppupulloissa. Myös käsienpesuun tarkoitetut nestesaippuat voi hankkia kätevissä pumppupulloissa.

Esimerkkejä suosituista kosmetiikka- ja hygieniatuotteista

Shampoo ja hoitoaine kuuluvat kaikkein yleisimpiin hygieniatuotteisiin. Kun hiukset ovat puhtaan tuntuiset ja raikkaan tuoksuiset, kokonaisvaltainen olo on huomattavasti parempi. Toiset käyttävät hiustenpesuun pelkkää shampoota, kun taas toiset haluavat viimeistellä shampoopesun hoitavalla hoitoaineella. Hygieniatuotteita löytyy mittavissa määrin erilaisille hiuslaaduille ja ihotyypeille suunniteltuina versioina, kuten kuiville ja hauraille hiuksille kehitetyt, kosteuttavaa Aloe Veraa sisältävät shampoot ja hoitoaineet ja hyaluronihappoa sisältävät tuotteet. Perinteisten pullomallien lisäksi hiustenpesuaineita on nykyisin yhä enenevissä määrin saatavilla kätevissä pumppupulloissa. Myös käsienpesuun tarkoitetut nestesaippuat voi hankkia kätevissä pumppupulloissa.

Toinen esimerkki tarpeellisista, joka kodista löytyvistä hygieniatuotteista ovat hammasharjat. Etenkin sähköhammasharjat ovat nykyään suosittuja hankintoja, sillä ne puhdistavat hampaat perinteistä hammasharjaa tehokkaammin. Sähköhammasharja on pitkäikäinen hankinta, sillä siihen voi ostaa aina tarpeen tullen uudet sähköhammasharjan vaihtoharjat, ja vaihtoharjapakkaus sisältää kerralla vaihtoharjat useammalle perheenjäsenelle. Kosmetiikkatuotteiden puolella taas suosittuja tuotteita ovat käsivoide ja jalkavoide. Käsivoide on tervetullut kosmetiikkatuote etenkin talvikuukausina, kun kädet kuivuvat helpommin. Jalkavoide puolestaan on kätevä keino tehdä jalkojen ihosta pehmoisempi kotikonstein.

Luonnonkosmetiikka kasvattaa suosiotaan. N.A.E.-luonnonkosmetiikkatuotteet on valmistettu Italiassa luonnonmukaisista ainesosista. Ne ovat vegaanisia ja EcoCert-sertifioituja. Puuilon valikoimasta löytyy esimerkiksi luonnonkosmetiikka shampoo.

Curly girl metodi

Curly girl on luonnonkiharille hiuksille kehitetty menetelmä, jolla korostetaan kiharaa hiusta ja saadaan se voimaan paremmin. Metodissa pyritään välttämään silikoneja ja kuivattavia alkoholeja. Luonnonkihara hius kaipaa yleensä paljon kosteutusta ja joskus myös proteiinia, varsinkin jos hiusta on käsitelty paljon. Puuilosta löydät monet Curly girl tuotteet, kuten XZ Natura -shampoon ja hoitoaineen sekä Garnierin Argan Richness -sarjan. Lisäksi metodilla voidaan käyttää kosteuttavia Garnierin hair foodeja joko maskina tai jätettävänä hoitoaineena. Curly girl -metodiin kuuluu olennaisena osana myös hiusten muotoilu ja siihen valikoimasta löytyy monen suosikki Loreal muotoilugeeli mineral & control 150ml.

Puuilosta hankit kätevästi tarvitsemasi kosmetiikan ja hygieniatuotteet mahtavasta valikoimasta, joka tarjoaa runsaasti valinnanvaraa. Olipa kyseessä sitten käsivoide, jalkavoide, shampoot ja hoitoaineet tai vaikkapa deodorantit ja tuoksut, meiltä löydät mukavasti vaihtoehtoja monilta suosituilta tuotemerkeiltä. Voit tehdä meillä ostoksia joustavasti – joko verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme. Mikäli haluat asioida suoraan kotisohvaltasi käsin, verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi pikaisen toimituksen sekä tarvittaessa myös ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme, ja täydentämään kylpyhuoneen kaapit kertaheitolla kuntoon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet