Siivousvälineet

Puhtautta ja raikkautta huokuva koti on ilo jokaiselle asukkaalle. Siivouksen jälkeen on mitä mukavinta nauttia kodin raikkaasta ilmapiiristä ja hankkia vaikkapa kukkia maljakkoon tuomaan silmää hivelevän kruunauksen siistille kodille. Kun siivoustöissä on käytettävissä laadukkaat ja toimivat siivousvälineet, siivous sujuu huomattavasti vaivattomammin ja siivouspuuhiin on mukavampi ryhtyä kerta toisensa jälkeen. Yhdessä tekemällä siivous sujuu sukkelammin ja tehtäviä voi myös jakaa eri tavalla kerrasta toiseen, mikä pitää siivoustoimet mielekkäämpinä ja saa ryhtymään niiden pariin iloisin mielin.

Siivousvälineet lattioiden puhtaana pitämiseen

Siivousvälineitä valmistetaan tänä päivänä varsin mittavasti. Yleisimpiin siivousvälineisiin lukeutuvat erilaiset lattian puhdistukseen kehitetyt tarvikkeet. Moppi on perinteinen väline lattioiden pesemiseen. Perinteinen moppi muodostuu nauhoista koostuvasta moppipäästä, joka on vaihdettavissa uuteen, kun nauhat ovat kuluneet käytössä. Höyrymoppi on moderni versio perinteisestä mopista, ja sitä käyttämällä lattioista saa hygieenisen puhtaat lattiamateriaalista riippumatta. Verkkovirtaan kytkettävä höyrymoppi voi tappaa jopa 99,9 % bakteereista säädettävällä paineella mopista tulevan höyryn avulla, täysin ilman kemikaaleja. Mopin mikrokuitutyyny irrottaa vaivattomasti pinttyneemmänkin lian lattiasta.

Mopin sijaan lattioiden siivoukseen voi käyttää myös lattialastaa, johon asetetaan nihkeäksi kasteltu mikrokuituliina. Siivouslastassa on mopin tapaan pitkä varsi, joka säästää selkää ja mahdollistaa ergonomisen käytön. Siivouslastalla saa lattiat puhtaiksi kätevästi ja tehokkaasti. Toimivien siivousvälineiden lisäksi kylpyhuoneeseen kannattaa hankkia lattiakaivon kannen alle asetettava lattiakaivosuodatin, joka pyydystää kätevästi irtohiukset ja muut roskat ilman, että ne joutuvat viemäriin ja tukkivat sen. Lattiakaivosuodatin on helppo asentaa sekä vaihtaa, kun se on likaantunut.

Kun tarpeen on hankkia uudet, toimivat siivousvälineet, Puuilosta löydät tarvitsemasi välineet näppärästi ja vaivatta. Osta samalla myös edulliset yleispuhdistusaineet ja muut pesuaineet. Päivitä samalla kertaa kuntoon myös kotisi jäteastiat, jotka helpottavat kodin puhtaana pitämistä. Meillä asioidessasi ostat siivousvälineesi joustavasti, joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla tarvitsemasi välineet paikan päältä myymälöistämme, joita löytyy jopa yli 30 ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon varustautumaan tuleviin siivouspuuhiin laadukkailla ja kestävillä tuotteilla – meiltä ostat ne tietysti edulliseen hintaan!

https://www.puuilo.fi/koti-ja-talous/siivousvalineet-ja-jatteidenkasittely/jateastiat

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet