Kissa tarvitsee tasapainoisen ruokavalion voidakseen hyvin. Tästä syystä kissanruoka on ratkaisevassa asemassa kissan hyvinvoinnin kannalta. Kun kissanruoka sisältää runsaasti oikeasta lihasta saatavaa proteiinia, maltillisen määrän hiilihydraatteja ja kaikki kissan tarvitsemat ravinteet, kissa voi hyvin kokonaisvaltaisesti ja pysyy myös varmemmin terveenä. Ravitsevan ruoan lisäksi myös oikeaoppinen kissanruoan säilytys on tärkeää, jotta ruoka pysyy mahdollisimman tuoreena, puhtaana ja aromikkaana ja maistuu vaativallekin karvakaverille. Tämä onnistuu pakkaamalla avatun kissanruokapakkauksen sisältö säilytysastiaan, jossa se kulkee myös tarvittaessa mukana paikasta toiseen.

Suosittuja kissanruokamerkkejä laadustaan tunnetuilta valmistajilta

Primacat-kissanruoka kuuluu sekin kissanruokien aateliin. Primacat-ruokien sataprosenttinen maistuvuus- ja laatutakuu varmistaa täyden tyytyväisyyden, mikäli kissa sattuu olemaan valikoiva ruokiensa suhteen. Primacat-tuotemerkiltä löytyy niin märkäruokia, kuivaruokia kuin kissan herkkupalojakin.

Sheba-kissanruoka on laadustaan tunnettua märkäruokaa, jota nirsommatkin kissat arvostavat. Monipakkauksista esimerkiksi herkullinen Sheba kalalajitelma vie monen kissan kielen mennessään maistuvilla kalanpaloillaan ja hurmaavan maukkailla kastikkeillaan.

Latz-kissanruoka on yksi oiva esimerkki kissojen suosikkiruoista. Esimerkiksi erimakuisia märkäruokia sisältävä Latz-suosikkilajitelma on takuuvarma hankinta, sillä se tarjoaa monipuolisella makumaailmallaan tervetullutta vaihtelua päiviin. Märkäruokien lisäksi Latz-tuotemerkiltä löytyy myös herkullisia kuivaruokia sekä makupaloja ansaittuihin herkutteluhetkiin.

Kitekat-kissanruokatölkit ovat tuttuja monelle kissan omistajalle. Kitekat pakkaa märkäruokaa sekä tölkkeihin että annospusseihin ja tuotemerkin ruoat tunnetaan niiden runsaasta lihapitoisuudesta sekä lihaa täydentävistä herkullisista kastikkeista, jotka vaihtelevat makuvaihtoehdosta toiseen. Laadukkaat ravinteet täydentävät maistuvat Kitekat-makuelämykset tehden niistä terveellistä ravintoa kissallesi.

Osta kissanruoka netistä kätevästi ja vaivattomasti. Puuilosta löydät upean valikoiman kissanruokia, joiden joukossa on tarjolla merkki- ja makuvaihtoehtoja sopimaan kaikkien kissojen mieltymyksiin. Samalla ostoskerralla päivität meillä näppärästi kuntoon myös kissan tarvikkeet, kuten lelut, kiipeilypuut ja hiekkalaatikot. Meiltä hankit kissasi arjen täydentävät ruoat ja tarvikkeet aina järkihintaan. Tervetuloa verkkokauppaamme tutustumaan valikoimaamme. Halutessasi näet kätevästi myös kunkin tuotteen saatavuuden sinua lähimmässä myymälässä. Palvelemme verkkokaupassamme ympäri vuorokauden, minkä lisäksi löydät meidät myös yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 242

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 242

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet