Sirkkelinterät, sahanterät ja jyrsimen terät

Sirkkelinterät, sahanterät ja jyrsimen terät tarkkuutta vaativiin töihin

Sirkkelinterät, sahanterät ja jyrsimen terät sopivat erilaisten materiaalien leikkaamiseen ja muotoiluun. Löydät valikoimastamme erikokoisia teriä monenlaisilla kuvioinneilla useille eri työkaluille. Teriä on mahdollista ostaa yksittäisistä teristä teräsarjoihin, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinun tarpeisiisi.

Sirkkelinterät tarkkaan leikkuuseen

Sirkkelinterät kuuluvat nimensä mukaisesti sirkkeleihin. Sirkkelinterä vaikuttaa sirkkelin sahauksen laatuun, ja halutun lopputuloksen saamiseksi on tärkeää käyttää oikeita välineitä. Sirkkelinteriä valitessa on tärkeää huomioida terän koko sekä keskireiän paksuus. Erilaista jälkeä saa aikaan riippuen terän hampaiden määrästä sekä niiden astelukemasta. Karkeampaa jälkeä saa terällä, jossa on vähemmän hampaita, ja se sopii esimerkiksi lankkujen ja lastulevyjen sahaamiseen. Siistimpää jälkeä saa esimerkiksi 48- tai 60-hampaisella terällä, jotka sopivat esimerkiksi vanerin, kalustelevyjen, parketin sekä laminaatin sahaamiseen. Eri sirkkeliterät sopivat eri materiaaleille, joten muista tarkistaa terälle sopivat materiaalit ennen ostopäätöstä. Sirkkelin eli pyörösahan mukana tulee yleensä perusterä, jolla voi sahata yleensä mitä tahansa puuta. Tarkempiin sahausjälkiin sekä muiden materiaalien sahaukseen suositellaan erikoisteriä.

Sahanterät kaikenlaisiin sahoihin

Sahanteriä on saatavana useisiin eri sahatyyppeihin sekä erilaisille materiaaleille käyttötarkoituksen mukaan. Löydät valikoimastamme esimerkiksi pistosahanterät, puukkosahanterät sekä rautasahanterät. Sahanteriä on saatavana yksittäisinä sekä useamman terän pakkauksina. Oikean terän valinta riippuu käytössä olevasta sahasta sekä työstettävästä materiaalista, esimerkiksi pistosahanteriä on saatavana niin puulle kuin metallillekin. Myös terien kuvioinnit eroavat toisistaan, ja eri kuvioinneilla on mahdollista saada erilaista jälkeä esimerkiksi tarkkuuden suhteen.

Jyrsimen terät leikkaamiseen ja muotoiluun

Myös jyrsinteriä sekä jyrsinteräsarjoja on saatavana valikoimastamme. Jyrsinteriä käytetään yläjyrsimen kanssa esimerkiksi leikkaamiseen, muotoiluun, viitottamiseen sekä urien tekoon. Myös esimerkiksi metallien ja hitsaussaumojen purseiden poisto onnistuu. Ennen ostamista muista tarkistaa, että terät sopivat laitteesi istukkaan. Terä kiinnitetään jyrsimen akselissa olevaan karaan.

Löydät Puuilosta monipuolisen valikoiman sirkkelinteriä, sahanteriä sekä jyrsimen teriä. Muista myös huolehtia laitteidesi kunnosta, ja päivittää sahasi ja sirkkelisi tarvittaessa uusiin. Löydät kaiken tarvitsemasi tavarataloistamme tai verkkokaupastamme, josta voit tilata tuotteita kotiovellesi ympäri vuorokauden. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet