Pyöräily on Suomen toiseksi suosituin liikuntamuoto heti kävelyn jälkeen, ja olosuhteet lajin harjoittamiseen ovat hyvät maamme useimmissa kaupungeissa ja taajamissa. Yhä useammalle ulkoilmassa viihtyvälle pyöräily on liikkumismuodon lisäksi myös elämäntapa, ja monet taittavat esimerkiksi työmatkansa polkupyörän selässä. Pyöräilyä suosimalla ja auton käyttöä vähentämällä terveys kohenee ja ympäristö kiittää. Lisäksi pyöräilemällä voi tutustua mukavalla tavalla moniin matkakohteisiin – kohteet, jotka tulee helposti sivuutettua auton kyydittämänä, löytyvät helpommin vaihtelevia reittejä pitkin pyöräilemällä.

Pyöräily lajina vaatii muutakin kuin pelkän polkupyörän. Erilaiset toimivat varusteet tekevät lajista entistä sujuvampaa ja nautinnollisempaa. Pyörälaukku on hyvä esimerkki varusteista, jotka tekevät lajin harrastamisesta kätevämpää. Pyörälaukkuun on helppo sujauttaa pyörälenkin aikana tarvittavia tarvikkeita, kuten juomapullo, vaihtovaatteet sekä pientavarat, kuten lompakko, avaimet ja puhelin. Myös puhelinteline ohjaustankoon on näppärä apulainen etenkin pidemmillä reiteillä, sillä telineen ansiosta voi kätevästi seurata puhelimen gps-sovellusta ilman, että puhelinta tarvitsee kaivaa joka kerta erikseen taskusta tai laukusta.

Polkupyörän valo on halpa henkivakuutus. Tutustu esimerkiksi AIRAM polkupyöränvaloihin. USB-ladattava pyöränvalo on tänä päivänä monen valinta.

Polkupyörän kuljetusteline on kätevä varuste pyöräilevälle autonomistajalle. Polkupyörän kuljetusteline vetokoukkuun tai kattotelineeseen asennettava kuljetusteline on helppo asentaa.

Tärkeässä roolissa ovat tietysti myös erilaiset polkupyörän varaosat ja polkupyörätarvikkeet, kuten esimerkiksi polkupyörän takavanne ja muut polkupyörän vanteet, polkupyörän ulkorengas tai talvikeleillä ajon mahdollistava nastarengas, monista muista pyörän komponenteista puhumattakaan. Pyörätelineeseen pyörän saa lukittua asianmukaisella tavalla polkupyörän lukon avulla, ja siinä menopeli pysyy myös pysäköitynä paremmin pystyssä esimerkiksi kovemman tuulenpuuskan yllättäessä. Polkupyörän huolto- ja korjausteline puolestaan mahdollistaa pyörän korjaustyöt vaivattomalla ja aikaa säästävällä tavalla.

Kun olet aikeissa hankkia varusteita ja tarvikkeita pyöräilyyn, muistathan myös pyöräilykypärät ja pyöräilyvaatteet, joita voit tilata meiltä muiden pyörävarusteiden lisäksi. Pyöräilykypärän tarjoama suoja on äärimmäisen tärkeä reiteistä ja pyöräily-ympäristöstä riippumatta. Voit hankkia meiltä tarvitsemasi varusteet pyöräilyyn yhtä kätevästi niin verkkokaupastamme kuin jostakin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan tarjolla olevaan tuotevalikoimaan kutakin tuotekuvaa napsauttamalla, ja näet samalla näppärästi myös tuotteiden saatavuuden tavarataloissamme. Olitpa jo pyöräilyyn harjautunut tai vasta-alkaja, tervetuloa Puuiloon tekemään ostoksia, jotka tekevät rakkaasta lajista huomattavasti sujuvampaa ja toimivampaa!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 424

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 424

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet