Spraymaalit

Spraymaali on helppo ja nopea keino maalata erilaisia pintoja. Spraymaali eroaa tavallisesta maalista sen suihkeeksi kehitetyn olomuodon puolesta. Pullosta suihkutettavaa maalia voidaan käyttää monille eri pinnoille ja lukuisiin käyttötarkoituksiin, ja autojen sekä muiden ajoneuvojen peltipintojen maalaamiseen on olemassa omat tuotteensa. Tavallisiin maalipurkkeihin verrattuna suihkutettavat maalit ovat hinnaltaan edullisempia, mikä mahdollistaa eri värien kokeilun maalattaville pinnoille.

Spraymaalilla maalatessa on tärkeää suojata maalattavan pinnan ympäristö, jolle maalia ei haluta joutuvan. Lisäksi maalattavan pinnan tulee olla tavallisen maalaamisen tavoin puhdas ennen työhön ryhtymistä. Tarvittaessa maalattavaa pintaa voi hioa kevyesti ja käyttää pohjamaalia, jota valmistetaan myös suihkemuodossa, mikä helpottaa maalausta entisestään. Maalatessa on tärkeää lukea käyttöohjeet pullon kyljestä, sillä niistä selviää suositeltu maalausetäisyys. Mikäli pullo on varustettu leveämmällä suuttimella, maalaaminen onnistuu lähempää suhteessa maalattavaan kohteeseen, ja tällaisella suuttimella suuremmatkin alueet on mahdollista peittää tasaisesti. Kapeampi suutin puolestaan sopii yksityiskohtaisempaan maalaamiseen ja sillä maalia suihkutetaan hieman etäämpää.

Spraymaalit erilaisiin käyttötarkoituksiin

Spraymaalilla voi maalata niin yksityiskohtaisia kuvia tai graffiteja eri väreillä kuin peittää suurempia alueita yhdellä värillä. Maalit soveltuvat niin askarteluun, taiteiluun kuin kodin remontointiin – niillä voi maalata esimerkiksi kodin puulistoja. Maaleja valmistetaan sekä kiiltävä- että mattapintaisina, joten niiden väliltä voi valita omaan käyttötarpeeseen ja mieltymyksiin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tutustu myös spraylakkaan, jolla lisäät spraymaalatun pinnan kestävyyttä!

Spraymaaleihin lukeutuu myös heijastava maali, joka nimensä mukaisesti heijastaa valoa. Heijastava maali tarttuu useimpiin pintoihin sekä kuivuttuaan kestää sadetta ja tuulta. Heijastava maali näyttää maalatuilla pinnoilla päivänvalossa hieman mattapintaisemmalta ja hämärässä valoa heijastavalta. Maalin vaikutusta voi testata valaisemalla taskulampulla spraylla käsiteltyä aluetta silmien korkeudelta. Merkintämaali puolestaan sopii erilaisten kohteiden merkitsemiseen. Merkintämaali kestää hyvin säävaihteluja sekä UV-säteilyä. Merkintämaali tarttuu myös kosteisiin pintoihin ja sitä voidaan käyttää jopa pakkasella.

Osta nyt Puuilosta spraymaali auton maalaamiseen tai muihin käyttötarpeisiin. Meiltä löydät myös muut maalit ja rakennuskemiat. Puuilosta hankit tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa ostoksille Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet