Siemenet

Siemenet ja niiden monipuolisuus

Siementen maailma on äärettömän rikas ja monipuolinen, tarjoten lukemattomia mahdollisuuksia niin puutarhanhoidon harrastajille kuin ammattiviljelijöillekin. Olipa kyseessä sitten nurmikon siemenet upean vihreän maton luomiseksi tai erikoisemmat siemenet idätykseen, valikoimastamme löytyy kaikki tarvittava. Siementen avulla voit luoda toivotunlaisen ympäristön, oli se sitten hyötykasvien täyttämä puutarha tai värikkäiden kukkien loisto.

Nurmikon siemenet

Nurmikon siemenet ovat avain kauniiseen ja kestävään nurmikkoon. Valitsemalla oikean seoksen voit varmistaa, että nurmikkosi kestää erilaiset sääolosuhteet, käytön ja säilyttää samalla vehreän ulkonäkönsä. On tärkeää valita seos, joka sopii juuri sinun pihallesi; oli sitten kyse varjoisasta alueesta tai alueesta, joka saa paljon auringonvaloa.

Siemenet netistä

Nykyteknologian ansiosta siemenet netistä ostaminen on helppoa ja vaivatonta. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia siemeniä, jotka täyttävät niin harrastelijapuutarhurien kuin ammattilaistenkin tarpeet. Ostaessasi siemeniä netistä voit suunnitella ja toteuttaa puutarhaunelmasi milloin ja missä vain, tuoden luonnon kauneuden suoraan kotiisi.

Siemenet idätykseen

Siemenet idätykseen mahdollistavat kasvien kasvattamisen alusta asti, tarjoten ainutlaatuisen mahdollisuuden seurata kasvin kehityksen kaikkia vaiheita. Idätysprosessi on palkitseva ja opettavainen kokemus, joka antaa syvemmän ymmärryksen kasvien elämästä. Meiltä löydät kaikki tarvittavat välineet ja ohjeet onnistuneeseen idätykseen, olitpa sitten kokenut puutarhuri tai vasta-alkaja.

Verkkokauppamme tarjoaa siemenet kaikkiin tarpeisiisi kohtuullisin hinnoin ja erinomaisella laadulla. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri ne siemenet, jotka tekevät puutarhastasi tai pihastasi toiveidesi mukaisen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet