LVI ja sähkötarvikkeet

LVI eli lämpö, vesi ja ilmanvaihto muodostaa huomattavan osan kodin piilossa olevasta tekniikasta ja sen olennaisena osana ovat erilaiset LVI-tarvikkeet. Monipuolinen LVI-tekniikka pitää sisällään niin erilaisia talon lämmitysratkaisuja, vesi- ja viemäröintiratkaisuja käyttö-, lämmitys- ja jätevesien siirtoon kuin ilmanvaihtoratkaisuja, jotka varmistavat laadukkaan ja puhtaan sisäilman. Olipa kyseessä mitkä tahansa LVI-tarvikkeet – lämminvesivaraajat, erilaiset viemäriputket ja putkipitimet, muhvikulmat, muhvihaarat tai liitosmuhvit –, kaikilla niistä on merkittävä rooli osana toimivaa talotekniikkaa. Kun LVI-tarvikkeet on valittu laadukkaista tarvikkeista ja asennukset tehty asianmukaisesti, lämmitys, vedensiirto ja ilmanvaihto sujuvat muitta mutkitta niin kotona kuin kesämökillä.

Talon rakenteiden sisäpuolelle rakennettavat sähkökaapelit ovat keskeisessä asemassa sähkönsiirrossa. Kuten LVI-tarvikkeet, myös erilaiset sähkötarvikkeet muodostavat toisen tärkeän osan toimivasta talotekniikasta. Nykyisin kodit ja myös yhä useammat mökit on varustettu huomattavalla määrällä erilaisia sähkötarvikkeita, ja jo pelkästään pistorasioita löytyy tämän päivän rakennuksista enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tämä selittyy erilaisten kodin sähkölaitteiden suosion kasvulla, jolle ei näy loppua.

Sähkötarvikkeisiin lukeutuvat myös muun muassa erilaiset sähköjohdot, asennuskaapelit ja kaapelikelat. Palovaroittimet kuuluvat nekin sähkötarvikkeiden kategoriaan ja ovat ehdottoman tärkeitä, turvallisuutta parantavia hankintoja niin koteihin kuin mökkeihin. Koska sähkö kulkee sulakkeiden kautta, myös ne kuuluvat tärkeimpiin sähkötarvikkeisiin. Jatkojohdot puolestaan ovat monipuolisia arjen apulaisia, joiden avulla sähköä voidaan johtaa pistorasioista etäämmällä sijaitseviin paikkoihin, joissa sähkölaitteita halutaan käyttää. Haaroittimet ovat kooltaan kompaktimpia, johdottomia vaihtoehtoja, joiden avulla voidaan kätevästi lisätä pistorasioiden liitäntäkohtien määrää.

Pidä huoli siitä, että kotisi tai kesämökkisi LVI-tekniikka ja sähkötekniikka ovat toimivia ja ajan tasalla. Ostamalla laadukkaat LVI-tarvikkeet ja sähkötarvikkeet Puuilosta varmistat tarvikkeiden pitkän käyttöiän ja toimivuuden. Olipa kyseessä sähkötarvikkeet tai LVI-tarvikkeet, löydät ne monipuolisesta valikoimastamme, jossa on runsaasti valinnanvaraa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme LVI- ja sähkötekniikkaan kuuluvia tarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme tarvitsemiesi tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan talotekniikan toimivuuden varmistavia ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet