Moderni koti pitää sisällään runsain määrin sähköllä toimivaa talotekniikkaa. Pelkästään huonekohtaisten pistorasioiden lukumäärä kodeissa on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana, minkä lisäksi erilaisten kodin sähkölaitteiden määrä on lisääntynyt huomattavasti. Tästä johtuen erilaiset sähkötarvikkeet kuuluvat kodin tärkeimpiin varusteisiin, olipa kyseessä mikä tahansa sähköllä toimiva elementti. Sähkötarvikkeet ovat monipuolinen kategoria, johon kuuluvat muun muassa erilaiset sähköä kuljettavat kaapelit. Kumikaapelit ja MMJ-asennuskaapelit ovat hyviä esimerkkejä suosituista sähkökaapeleista.

Pistorasioiden ja kaapeleiden ohella sähkötarvikkeisiin lukeutuvat myös monet muut tarvikkeet. Voimavirtakatkaisija eli voimavirtakytkin puolestaan on erilaisten sähkömittarien ja sähkökytkinten asianmukaisen toimivuuden varmistava tarvike.

Johtokouru on sekin oiva esimerkki, kun tarkasteltavana on kodin sähkölaitteiden toimivuuden varmistavat sähkötarvikkeet. Johtokouru tuo sähkön johtamiseen sujuvuutta piilottaen sisälleen näppärästi erilaiset johdot ja kaapelit, jotta ne eivät jää roikkumaan näkyville. Johdot ja kaapelit siistissä järjestyksessä pitävä kouru lisää myös huomattavissa määrin kodin turvallisuutta, kun lapset tai lemmikkieläimet eivät pääse käsiksi sähköä johtaviin kaapeleihin.

Pistorasia, voimavirtakatkaisija tai muu sähkötarvike – meiltä Puuilosta löydät mitä kätevimmin tarvitsemasi sähkötarvikkeet erilaisiin kodin tarpeisiin, tai vaikkapa kesämökille. Tarjoamme upean kattauksen erilaisia sähkötarvikkeita, joilla täydennät sähköistettyä kotiasi tai kesämökkiäsi. Samalla käynnillä voit myös kätevästi päivittää meillä muun muassa valaistustarvikkeet uusiin ja toimivampiin ratkaisuihin. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne ympäri vuorokauden avoinna olevasta verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Mikäli läheltäsi ei löydy myymäläämme, verkkokauppamme on erinomaisen hyvä ratkaisu moninaisten kodin tarpeiden täydentämiseen. Verkkokaupastamme saat aina sekä nopean ja varman toimituksen että ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon laittamaan kodin sähkötarvikkeet ja muut varusteet kuntoon sujuvasti ja sukkelasti!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 931

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 931

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet