Siivousvälineet ja jätteidenkäsittely

Kodin puhtaana pito on tärkeää viihtyvyyden säilyttämisen vuoksi. Siivottomassa kodissa ei ole mukava viettää aikaa, joten siivouksen on hyvä kuulua säännöllisesti toistuviin rutiineihin. Lisäksi siivotessa saa mukavasti hyötyliikuntaa, joten siivouspuuhista on monenlaista hyötyä. Kun käytössä on optimaalisesti toimivat siivousvälineet, kodin siivoustyöt sujuvat huomattavasti sujuvammin ja miellyttävämmin. Laadukkaat ja toimivat siivousvälineet ovat toiminnoiltaan helppokäyttöisiä ja helposti puhdistettavia. Siivousvälineiden tärkeimpinä ominaisuuksina voidaan pitää myös niiden hygieenisyyttä, kestävyyttä ja monipuolisuutta.

Siivousvälineet, jotka on hyvä löytyä joka kodista

Siivousvälineiden maailmaan kuuluu runsain määrin erilaisia välineitä. Mikrokuituliina kuuluu joka kodin perustavanlaatuisiin siivoustarvikkeisiin. Pölyjen pyyhkiminen kodin pöydiltä, työtasoilta ja muilta pinnoilta kannattaa tehdä mikrokuituliinalla, sillä ne tunnetaan erinomaisesta kyvystään irrottaa likaa erilaisilta pinnoilta. Lisäksi mikrokuituliinamateriaali on myös hyvin helposti puhdistettavaa. Puuilon valikoimasta löytyy eri käyttötarkoituksiin sopivia mikrokuituliinoja, kuten ikkunaliina, siivousliina ja keittiöliina. Tarpeellisia perussiivousvälineitä ovat myös esimerkiksi hankaussienet ja pesuharjat. Imurin lisäksi kotoa on myös hyvä löytyä lattiaharja, jolla voi nopeasti pyyhkäistä lattialta esimerkiksi kaatuneet kahvinpurut tai muut roskat. Lattiaharjat hankintaan usein kahdessa osassa – harjaosa ja siihen kiinnitettävä harjanvarsi muodostavat lattiaharjan.

Muita yleisiä ja välttämättömiä siivousvälineitä ovat esimerkiksi pölypussit, jotka ovat välttämättömiä tarvikkeita imuriin. Kun kotoa löytyy valmiiksi pölypusseja, vältyt lähtemästä ostoksille huomatessasi imurissa olevan pölypussin täyttyneen. Pussien maailmassa olennaisessa osassa ovat myös roskapussit ja jätesäkit. Roskapussit kuuluvat päivittäisiin perustarpeisiin, kun taas jätesäkki voi olla tarpeen esimerkiksi suursiivousta tehdessä. Lisäksi jätesäkki voi toimia apuvälineenä tavaroita paikasta toiseen kuljettaessa. Jätesäkki palvelee esimerkiksi muutossa kevyempien, mutta rutkasti tilaa vievien tavaroiden kohdalla.

Siisti koti tuottaa iloa aivan jokaiselle – niin asukkaille kuin vieraillekin. Puhtaaseen kotiin on ilo palata esimerkiksi työpäivän päätteeksi ja rentoutuminenkin sujuu helpommin siistissä kodissa. Täydennä nyt siivousvälineesi kätevästi Puuilon avustuksella. Meiltä löydät kattavan valikoiman siivoustarvikkeita jokaiseen kotiin ja tarpeeseen. Muistathan myös hankkia samalla kumihanskat ja suojakäsineet, jotka suojaavat käsiäsi liialliselta kosteudelta ja kemikaaleja sisältäviltä pesuaineilta. Tervetuloa sujuville ostoksille joko ympäri vuorokauden palvelevaan verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet