Työkäsineet

Työkäsineet – Suojaa ja mukavuutta kaikissa työolosuhteissa

Työkäsineet ovat tärkeä osa henkilökohtaista suojavarustusta monilla eri työaloilla, tarjoten suojaa, mukavuutta ja parempaa suorituskykyä työtehtävissä. Olipa kyse sitten rakentamisesta, puutarhanhoidosta, mekaanisista töistä tai mistä tahansa muusta käsillä tehtävästä työstä, oikeanlaiset työkäsineet parantavat työn tehokkuutta ja turvallisuutta. Lisäksi, kun lämpötilat laskevat, talvityökäsineet tulevat tarpeeseen, suojaten käsiä kylmältä ja kosteudelta.

Laadukkaat työkäsineet on suunniteltu suojaamaan käsiä monenlaisilta vaaroilta, kuten leikkauksilta, hankauksilta, kemikaaleilta ja lämpötilan vaihteluilta. Työkäsineitä on saatavilla tehtynä eri materiaaleista, kuten nahasta, kumista, nyloneista ja muista kestävistä kuiduista, joista jokainen tarjoaa erilaisia suojaominaisuuksia tietyntyyppisiin töihin. Työkäsineiden valinta riippuu työn luonteesta ja vaaditusta suojauksen tasosta.

Talvityökäsineet – Lämpöä ja suojaa kylmissä olosuhteissa

Talvityökäsineet on suunniteltu erityisesti kylmiin olosuhteisiin, tarjoten lisälämpöä ja suojaa käsiä kylmältä, tuulelta ja kosteudelta. Ne on usein valmistettu vettähylkivästä materiaalista ja vuorattu eristävällä materiaalilla, joka pitää kädet lämpiminä ja kuivina. Talvityökäsineet ovat olennaisia, kun työskentelet ulkona kylmissä olosuhteissa, varmistaen, että kädet pysyvät lämpiminä ja toimintakykyisinä koko työpäivän.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman työkäsineitä eri käyttötarkoituksiin, mukaan lukien yleiskäyttöön sopivat käsineet sekä erikoistuneemmat talvityökäsineet kylmiin olosuhteisiin. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä löydät sopivat työkäsineet suojaamaan käsiäsi ja parantamaan työskentelymukavuutta. Puuilo tarjoaa korkealaatuisia ja kestäviä työkäsineitä kaikille aloille, keskittyen käyttäjän tarpeisiin ja turvallisuuteen. Tutustu valikoimaamme ja varmista, että kätesi ovat suojattu jokaisessa työtehtävässä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet