Terassi on kesästä nautiskelijoiden ehdoton ykköspaikka kotioloissa aikaa vietettäessä. Tästä syystä terassista kannattaa tehdä mahdollisimman viihtyisä ja miellyttävä niin ilmeeltään kuin mukavuudeltaan. Erilaisten ulkokalusteiden, riipputuolien, mattojen ja muiden sisustusratkaisujen lisäksi terassin ilmettä voi kohentaa muullakin tavoin. Esimerkiksi kaunis terassikaide tuo terassiin ryhdikästä tyylikkyyttä, ikään kuin rajaten terassista erillisen kesähuoneen. Terassikaiteena toimii erinomaisesti köysiaita, joka on ajaton ja vaivaton ratkaisu terassin rajaamiseen. Kaunista köysiaitaa on ilo ihastella niin terassilta, pihamaalta kuin kodin sisätiloista käsin.

Kaideköysi ja kaideköyden kannatin kätevästi Puuilosta

Köysiaita on samanaikaisesti sekä kaunis, kestävä että helposti asennettava ratkaisu terassin rajaamiseen. Terassitolpat täydentävä köysikaide viimeistelee terassikaiteen upeasti, ja kaideköysi on helppo pujottaa terassitolppiin integroitujen kiinnitysrenkaiden lävitse. Kaideköysiostoksilla on hyvä varmistua siitä, että tulee kerralla hankkineeksi riittävän määrän köyttä tolppien väliin pujotettavaksi siten, että köysi ei pingotu liian tiukalle, vaan laskeutuu sen sijaan hieman väljästi tolppien välillä muodostaen kauniin kokonaisuuden.

Terassille köysiaitaa suunnitellessa kaideköyden, terassitolppien ja tolppatarvikkeiden lisäksi on myös hyvä kirjoittaa ostoslistalle köysikiinnike – tai useampi, jos kyseessä on pidempi köysiaita. Kaideköyden kannatin on seinään tai terassin puutolppaan kiinnitettävä kannatin, joka tuo köyteen ryhdikkyyttä ja viimeistelee köyden upeasti. Köyden tapaan myös kaideköyden kannatin on helposti asennettavissa parilla ruuvilla. Puuilosta löydät näppärästi yhden ja saman katon alta sekä kaideköyden että kannattimet, kuten myös köysiaidan pystyssä pitävät terassitolpat ja tarvikkeet, kuten tolppia tehokkaasti suojaavat ja niille huomattavan kauniin viimeistelyn antavat tolpan hatut.

Jotta terassisi kutsuisi viihtyvyydellään luokseen jokaisena kauniina kesäpäivänä, panosta terassin lisäksi myös sitä ympäröivän pihan ilmeeseen. Meiltä Puuilosta hankit näppärästi kaideköysien ja kiinnikkeiden lisäksi myös muun muassa pihakoristeet ja kukkaruukut, joilla kaunistat sekä terassiasi että pihamaatasi vähäisellä vaivalla. Meillä asioidessasi etunasi on se, että ostat tarvikkeet terassille ja pihaan tai puutarhaan aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin tavarataloistamme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään järkihankintoja kukkarolle ystävälliseen hintaan!

View as Ruudukko Luettelo

43 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

43 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet