Työhousut ja riipputaskuhousut

Työhousut – Luotettava valinta jokaiseen työpäivään

Työhousut ovat keskeinen osa työvaatetusta, tarjoten suojaa, mukavuutta ja toiminnallisuutta erilaisissa työympäristöissä. Laadukkaat työhousut kestävät kovaa käyttöä, suojaavat työntekijää erilaisilta riskeiltä ja parantavat työskentelyn tehokkuutta. Olipa kyseessä sitten rakennustyömaa, korjaamo tai puutarhatyö, oikeanlaiset työhousut tekevät työpäivästä turvallisemman ja miellyttävämmän. Työhousut on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta, ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät likaa ja kulumista. Usein ne sisältävät myös erilaisia taskuja työkaluille ja tarvikkeille, mikä tekee niistä erittäin käytännölliset päivittäisessä työssä. 

Viiltosuojahousut – Turvaa vaativiin olosuhteisiin

Viiltosuojahousut ovat erityisesti suunniteltu tarjoamaan lisäsuojaa työssä, jossa on vaara vahingoittaa itseään terävillä työkaluilla tai materiaaleilla. Ne ovat välttämättömiä esimerkiksi metsätyössä, metallitöissä tai muissa vaativissa tehtävissä, joissa viiltojen riski on suuri. Viiltosuojahousut on valmistettu vahvistetuista materiaaleista, jotka pysäyttävät tai vähentävät terävien esineiden aiheuttamia vammoja, tarjoten näin merkittävän lisän työturvallisuuteen.

Valitsemalla oikeanlaiset työhousut ja viiltosuojahousut voit parantaa merkittävästi työskentelymukavuutta ja -turvallisuutta. Laajasta valikoimastamme löydät eri alojen tarpeisiin soveltuvat vaihtoehdot, jotka on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja suojaamaan käyttäjäänsä. Puuilo tarjoaa laadukkaat ja kestävät työhousut jokaisen ammattilaisen ja harrastajan tarpeisiin, keskittyen käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Tutustu valikoimaamme ja löydä itsellesi sopivat työhousut.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet