Kesän koittaessa on korkea aika kaivaa ruohonleikkuri esiin varaston uumenista. Mikäli pitkään palvellut leikkuri kaipaa uusintaa, uutta leikkuria hankkiessa on hyvä suunnitella hankintaa ensinnäkin sen mukaan, minkä kokoisella pihalla sitä käytetään. Pikkuruisen pihan tarpeisiin voi riittää käsikäyttöinen ruohonleikkuri, mutta jos leikattavaa nurmikkoa on enemmänkin, polttomoottorikäyttöinen ruohonleikkuri säästää sekä aikaa että vaivaa. Tänä päivänä robottiruohonleikkurit ovat kasvattaneet suosiotaan, ja itsenäisesti nurmikon leikkaamisen suorittava robottimallinen leikkuri onkin varsin oiva hankinta jokaiselle mukavuutta ja ylimääräistä vapaa-aikaa arvostavalle.

Edellä mainittujen lisäksi myös akkukäyttöiset ruohonleikkurit pitävät pintansa leikkurimarkkinoilla vuodesta toiseen. Pienemmällä pihamaalla palvelee parhaiten kevyt ja helppokäyttöinen akkukäyttöinen ruohonleikkuri.

Ruohonleikkuria täydentämään kannattaa myös hankkia ruohotrimmeri, mikäli pihalta löytyy puita, pensaita ja kukkapenkkejä. Näppärä trimmeri pääsee nimittäin paikkoihin, joihin tavallinen ruohonleikkuri ei yllä, ja sillä pystyy siistimään niin kukkapenkkien reunat, kapeat nurmikot kuin puiden ja pensaiden juuretkin sekä muut vaikeapääsyiset nurmialueet. Ruohotrimmeri on nimensä mukaisesti tarkoitettu trimmaamaan eli viimeistelemään nurmikko, ja koko nurmialueen ajaminen trimmerillä on työlästä puuhaa. Ruohonleikkuria täydentävänä työvälineenä se on kuitenkin erinomainen apulainen, joka selviytyy niin pitkistä heinistä, nokkosista kuin rikkakasveistakin, jotka ovat useimmiten pienemmille ruohonleikkureille ylivoimaisia leikattavia.

Akkukäyttöiset trimmerit ovat useimmiten painoltaan kevyitä ja helppokäyttöisiä, ja ne ovat yleisimpiä valintoja pihamaiden ja puutarhojen viimeistelytöihin. Akkukäyttöinen trimmeri on käytettävyydeltään sähkökäyttöistä trimmeriä kätevämpi apuri isommilla tonteilla, mikäli akun lataaminen käyttöjen välillä ei tunnu työläältä.

Puuilon laajasta valikoimasta löydät kätevästi sekä ruohonleikkurit että ruohotrimmerit. Olitpa aikeissa hankkia näppärän trimmerin tai vaihtoehtoisesti akkuruohonleikkurin, työnnettävän ruohonleikkurin tai robottiruohonleikkurin, meiltä löydät kaikki nämä. Tervetuloa tutustumaan ruohonleikkureidemme ja ruohotrimmeriemme tarkempiin tuotekuvauksiin ja valitsemaan omat nurmikkosi siistinä pitävä apulainen useiden tarjoamiemme vaihtoehtojen joukosta!

View as Ruudukko Luettelo

48 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

48 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!