Rakennuspaperit ja rakennusmuovit

Rakennuspaperit ja rakennusmuovit – Suojaa ja eristä rakennusprojekteissasi

Rakennuspaperit ja rakennusmuovit ovat olennaisia materiaaleja monenlaisissa rakennus- ja remonttiprojekteissa, tarjoten suojaa kosteudelta, lialta ja muilta ulkoisilta haittatekijöiltä. Ne auttavat varmistamaan rakenteiden pitkäikäisyyden ja laadun säilymisen läpi rakennusprojektin. Eristenauha puolestaan on erinomainen lisä eristystöissä, parantaen rakennusten lämmöneristystä ja ilmatiiviyttä.

Rakennuspaperi – Monikäyttöinen suoja rakenteille

Rakennuspaperi on hengittävä, mutta vettähylkivä materiaali, joka soveltuu erinomaisesti höyrynsulkuna ja väliaikaisena suojana rakennustöiden aikana. Se auttaa estämään kosteuden pääsyn rakenteisiin, mikä on erityisen tärkeää Suomen kosteassa ilmastossa. Rakennuspaperi on helppo asentaa ja se tarjoaa tehokkaan suojan esimerkiksi uudisrakennuksissa ja remonttikohteissa.

Rakennusmuovi – Kestävä suoja kosteutta ja likaa vastaan

Rakennusmuovi on vahva ja joustava materiaali, joka tarjoaa erinomaisen suojan kosteutta, pölyä ja muita rakentamisen aikana syntyviä epäpuhtauksia vastaan. Sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa, esimerkiksi suojana maalaustöissä tai väliaikaisena sadesuojana. Rakennusmuovin käyttö varmistaa, että tilat ja materiaalit pysyvät kuivina ja puhtaina läpi rakennusprojektin.

Eristenauha – Tiivistä ja eristä tehokkaasti

Eristenauha on välttämätön lisä jokaisessa rakennusprojektissa, kun halutaan varmistaa rakenteiden tiiviys ja energiatehokkuus. Se on suunniteltu tiivistämään saumoja, ikkunoiden ja ovien ympärystöjä sekä muita kohtia, joista kylmä ilma tai kosteus voisi päästä rakenteisiin. Eristenauhan käyttö lisää rakennuksen lämmöneristystä ja vähentää energiankulutusta, tehden siitä ekologisen valinnan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet