Kauniit pihakoristeet tuovat viihtyisää tunnelmaa jokaiseen pihaan ja puutarhaan. Erilaiset pihakoristeet ovat hauska ja virkistävää ilmettä tarjoava lisä niin kukkapenkkeihin, pihaa reunustavalle aidalle, terassille kuin nurmikollekin. Pihakoristeita on saatavilla lukuisissa eri muotoiluissa ja värityksissä ja niitä valmistetaan niin muovista, metallista kuin betonistakin. Pihakoristeet valmistetaan vaihtelevia säitä kestäviksi, mikä tekee niistä huolettomia pihan koristajia, joita ei tarvitse kantaa suojaan sisätiloihin rankemmankaan kaatosateen yllättäessä.

Koristeellisten ja veikeiden pihakoristeiden lisäksi kodin tai kesämökin pihapiiriä voi piristää myös erilaisilla kukka-amppeleilla, ripustuskoukuilla, kukkalaatikoilla ja monilla muilla pihaa kauniisti koristavilla ratkaisuilla, jotka koristamisen lisäksi myös tarjoavat monipuolisia käytännön hyötyjä pihaan tai puutarhaan. Erilaiset kauniit vesikannut puolestaan toimivat sekä upeina katseenvangitsijoina että tarjoavat erilaisen ratkaisun pienempiin kastelutarpeisiin perinteisiä muovisia kastelukannuja korvaamaan. Hyönteishotellit ovat nekin tänä päivänä suosittuja pihakoristeita, jotka ilahduttavat omistajaansa upealla ilmeellään ja tarjoavat mieluisan vierailupaikan pihapiirissä vieraileville hyönteisille.

Käytännöllisten pihakoristeiden valikoimassa ehkä suosituimpia ovat erilaiset ruukut, joihin voi istuttaa kasvamaan niin aterioita täydentäviä maistuvia yrttejä kuin silmälle ainutlaatuisena ilona toimivia kukkasiakin. Ruukut ovat siksikin monipuolisia pihakoristeita, että niitä on kokonsa puolesta helppo sijoittaa myös pienille parvekkeille ja terasseille, jossa ne ilahduttavat esimerkiksi pöydälle tai hyllylle asetettuina. Istutusruukku puolestaan voi olla kooltaan kookkaampi, ja kauniiksi muotoiltu istutusruukku on sekä ilo silmälle että oiva kasvupaikka pienempien kukkasten lisäksi myös isommille kasveille.

Osta nyt Puuilosta pihasi, puutarhasi, parvekkeesi tai terassisi täydentävät pihakoristeet ja ruukut. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia ratkaisuja, joiden avulla pääset nauttimaan kasvien ja kukkien kauneudesta sekä koristeiden mukanaan tuomasta ilosta läpi koko kesäkauden, aina keväästä syksyyn saakkaa. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan, joko tilaamalla ne verkkokaupastamme tai vierailemalla jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme saat nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 70

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 70

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!