Sisustus

Kotona vietetään paljon aikaa, mistä johtuen kodin viihtyvyys on erityisen tärkeässä asemassa. Viihtyisä sisustus tekee kotona vietetyistä hetkistä entistä mieluisampia, saaden kodin toivottamaan kotiin palaavan ihanasti tervetulleeksi päivä toisensa jälkeen. Kodin sisustus muodostuu sekä koristeellisista elementeistä että toimivuuden kannalta keskeisistä käytännön ratkaisuista. Viihtyisää kodikkuutta ja tervetullutta koristeellisuutta sisustukseen tuovat esimerkiksi erilaiset kauniit seinähyllyt, sisustukseen sointuvat seinäkellot sekä pehmoiset huovat, jotka houkuttelevat kääriytymään miellyttävään syleilyynsä sohvalle käpertyessä.

Tänä päivänä suositut solmutekniikalla valmistettavat makrameet ovat kodin viihtyisyyttä lisääviä seinävaatteita, joissa käytettävät makramee-langat luovat seinävaatteisiin perinteisen käsityöläisyyden tuntua. Makramee-langat hankkimalla oman kauniin ja koristeellisen makrameen voi valmistaa vaikkapa talvi-iltojen askareena omalla kotisohvalla televisiota katsellessa. Erilaisilla kehyksillä, kuten valokuvakehyksillä, kotiin saa puolestaan loihdittua haluttua ilmettä ja tunnelmaa varsin pienellä vaivalla. Valokuvat elämyksellisiltä matkoilta tai perhepotretit rakkaista perheenjäsenistä toimivat sisustuksessa katseita vangitsevina yksityiskohtina, joita on mukava pysähtyä ihailemaan tuon tuostakin.

Kuten koristeellinenkin, myös käytännöllinen puoli kodin sisustusta muodostuu monista erilaisista elementeistä. Esimerkiksi rullakaihdin on erityisen käytännöllinen osa kodin sisustusta, sillä sen avulla saa pimennettyä esimerkiksi makuuhuoneen nukkumaan mennessä. Verhotanko verhorenkaineen puolestaan mahdollistaa verhojen asennuksen jokaiseen huoneeseen kätevällä ja vaivattomalla tavalla. Painopeitto on sekin erinomainen esimerkki käytännöllisestä kodin sisustuksesta. Suosiotaan viime vuosina kasvattanut painopeitto tarjoaa nukkuessa kehon ympärille miellyttävää painetta ja sisäänsä sulkevan tuntemuksen, minkä on todistettu parantavan unen laatua ja sitä kautta kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Olipa etsinnässä rullakaihdin, makramee-langat, metalliritilä seinälle tai muu kodin sisustustarvike, löydät ne kaikki näppärästi meiltä Puuilosta. Tutustu sekä tarjoamiimme koristeellisiin että käytännöllisiin sisustustarvikkeisiin ja voit joko tilata tuotteet sivustoltamme tai ostaa ne myymälöistämme. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme upean valikoiman lukuisia kodin tuotteita, ja sisustustarvikkeiden lisäksi hankit meiltä kätevästi myös esimerkiksi keittiötarvikkeita ja kodintekniikkaa. Tervetuloa tutustumaan verkkosivuillamme sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan kotisi toimivuuden ja viihtyisyyden täydentäviä ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet