Pihatelineet

Pihan toimivuutta parantavat erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitellut pihatelineet. Suosittu esimerkki pihatelineistä on polkupyöräteline, joita näkee paljon niin omakotitalojen kuin taloyhtiöidenkin pihoissa. Polkupyörätelineet eroavat toisistaan niin muotoiluillaan kuin polkupyörien pysäköintiin varatuilla paikkamäärillään. Polkupyörätelineen avulla pyörät pysyvät pihalla siistissä rivissä sen sijaan, että ne lojuisivat pitkin poikin pihamaata. Siistin järjestyksen ansiosta pihan viihtyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi polkupyörä pysyy telineessä tuettuna kaatumatta tuulenpuuskassa, mikä voisi vahingoittaa pyörän maalipintaa tai jopa sen hauraampia osia.

Lisää esimerkkejä suosituista pihatelineistä

Polkupyörätelineen lisäksi pihalle hankitaan myös monia muita telineitä. Tuuletusteline on tuttu näky useiden talojen pihalla. Tuuletustelineen päälle on kätevä nostaa matot tuulettumaan siivouspäivinä, ja vakaasti pystyssä pysyvässä, sinkitystä putkesta valmistetussa telineessä myös mattojen tamppaus käy tukevasti ja kätevästi. Pyykkinaruteline puolestaan on pyykkipäivien pelastaja, sillä siihen saa mahtumaan kerralla suuremmankin määrän pyykkiä. Kesäkauden aikana pyykit on mukava ripustaa pihamaalle kuivumaan, sillä raikas ulkoilma tuo puhtaaseen pyykkiin miellyttävän tuoksun ja raikkauden. Pyörivällä mekanismilla varustettu pyykkinaruteline on kätevä ripustuspaikka, sillä telinettä pyörittämällä vältyt kiertelemästä ympäri telinettä pyykit kädessä hakien niille sopivaa ripustuspaikkaa.

Yhdistelmäteline on toimiva ratkaisu, sillä siinä tuuletusteline yhdistyy saumattomasti pyykkinarutelineeseen. Telineen päätyihin voi ripustaa matot tuulettumaan siivouspäivänä ja pitkittäisen osion pyykkinaruille puolestaan pyykit pyykkäyspäivänä. Yhdistelmäteline on monipuolisella toimivuudellaan kannattava hankinta, sillä sen ansiosta vältyt ostamasta kahta erillistä telinettä.

Kun aikeissa on parantaa pihan toimivuutta erilaisilla pihatelineillä, Puuilo on oikea osoite. Meiltä löydät niin polkupyörätelineen, tuuletustelineen, pyykkinarutelineen kuin kätevän yhdistelmätelineen. Löydät meiltä samalla ostoskäynnillä myös muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet – näppärästi yhden ja saman kattavan katon alta. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne ympäri vuorokauden avoinna olevasta verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat tilaamillesi tuotteille sekä nopean ja varman toimituksen että tietysti myös ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon varustamaan pihasi laadukkailla telineillä ja muilla tarvikkeilla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet