Peräkärryn vuokraus

Vuokraa edullinen peräkärry Puuilosta hintaan 20 €/vrk vaikkapa muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtämiseen paikasta toiseen. Peräkärry on myös oiva apu remontti- ja rakennusprojekteissa. Yksi perusmalli sopii moneen käyttötarkoitukseen. Säännöllisesti huolletut ja hyväkuntoiset peräkärryt takaavat sujuvan tavaransiirron. Varaa peräkärry etukäteen netistä ja nouda lähimmästä Puuilo-myymälästä. Varaaminen on nopeaa ja käy todella vaivattomasti. Saatavilla myös edullinen venetraileri veneen siirtoon tai laskemisen ja nostamisen avuksi.

Vuokraa peräkärry (20 €/vrk)

  • Peräkärryjen vuokraushinta vain 20 €/vrk! Minimiveloitus 1 vrk. Lisäturva 5 €/vuorokausi.
  • Peräkärry on noudettava 2 tunnin kuluessa vuokrauksen alkamisajankohdasta.
  • Peräkärry on myymäläkohtainen ja se tulee palauttaa takaisin myymälään, josta se on vuokrattu.
  • Mitat: 1,25 x 3,25 m. Tavaratilan sisäkorkeus korkeimmalta kohdalta 1,25 m. Kantavuus 490 kg.
  • Peräkärryä ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Vuokraa venetraileri (25 €/vrk)

  • Venetrailerin vuokraushinta 25 €/vrk. Minimiveloitus 1 vrk. Lisäturva 5 €/vuorokausi.
  • Mitat: 1,91 x 5,11 m. Veneen maksimipituus 4,80 m. Kantavuus 555 kg + 50 kg.
  • Venetrailereita vuokrattavissa vain osassa Puuilon myymälöistä.

Peräkärry on näppärä apulainen erilaisten kuormien kuljetuksessa. Kun edessä on muutto, tilavan kokoinen peräkärry mahduttaa sisäänsä runsaasti muuttokuormaa. Peräkärrylle voi tulla myös käyttöä esimerkiksi suursiivouksen yhteydessä, jolloin käytöstä poistettavaa tavaraa halutaan siirtää kierrätyspisteeseen tai kaatopaikalle. Lisäksi kärrystä on huomattavaa apua myös remonttien ja rakennusprojektien yhteydessä. Olipa kärryn käyttötarve mikä tahansa, vuokra peräkärryn etuna on se, että saat sen käyttöösi kätevästi haluamanasi ajankohtana.

Peräkärryn tai venetrailerin vuokraus sujuvasti ja edullisesti Puuilosta

Peräkärryn vuokraus on kannattavaa jokaisessa kuljetustarpeessa, kun tavarakuormaa halutaan siirtää paikasta toiseen. Peräkärryn omistaminen voi olla kannattamatonta, jos kuljetustarpeita on harvakseltaan. Tässä tapauksessa vuokra peräkärry on kannattava ratkaisu, sillä voit varata vuokrakärryn käyttöösi aina, kun sille ilmenee tarvetta. Puuilo tarjoaa laadukkaita vuokra peräkärryjä, joiden avulla lastin kuin lastin kuljettaminen onnistuu sujuvasti. Peräkärryn vuokraus on meillä huomattavan edullista, sillä saat käyttöösi kuomullisen vuokrakärryn vain 20 €:n hintaan per vuorokausi. Halutessasi voit myös lisätä vuokraukseen lisäturvan hintaan vain 5 €/vrk. Meillä varaaminen käy nopeasti ja vaivattomasti verkkosivustollamme.

Peräkärryn vuokrauspalvelun lisäksi meillä onnistuu myös venetrailerin vuokraus joko veneen siirtoon tai sen laskemiseen tai nostamiseen vesiltä. Venetrailerin vuokrahinta on 25 €/vrk, ja myös trailerin vuokraus onnistuu joko lisäturvalla tai ilman. Huomioithan, että venetrailereita on vuokrattavissa vain osassa Puuilon myymälöitä. Olipa tarpeen vuokrata peräkärry tai venetraileri, sinua lähintä noutopistettä klikkaamalla pääset näkemään sekä saatavilla olevat mallit että tarkat traileri- tai peräkärry mitat, jotka auttavat sinua suunnittelemaan kuormiesi kuljetusta.

Puuilossa peräkärryn tai venetrailerin vuokraus käy joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Sivustollamme pääset valitsemaan itsellesi sopivimman kärryn tai trailerin noutopisteesi sijainnin perusteella. Napsauta vain sivulla painiketta, joka vie sinua lähimmän myymälämme vuokraussivulle ja pääset näkemään kyseisessä toimipisteessä saatavilla olevat vaihtoehdot. Varattuasi kärryn tai trailerin netistä noudat sen myymälästämme valitsemanasi ajankohtana. Vuokrauksen ajankohdan päätettyäsi vuokrakärry tai -traileri on noudettava myymälästä kahden tunnin sisällä vuokrauksen aloitusajankohdasta. Otathan huomioon, että vuokralle tarjolla olevat peräkärrymme ja venetrailerimme voivat vaihdella noutopaikkakohtaisesti.

Siirry varaamaan peräkärry tai traileri.