Peräkärryn vuokraus

Vuokraa edullinen peräkärry Puuilosta hintaan 20 €/vrk vaikkapa muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtämiseen paikasta toiseen. Peräkärry on myös oiva apu remontti- ja rakennusprojekteissa. Säännöllisesti huolletut ja hyväkuntoiset peräkärryt takaavat sujuvan tavaransiirron. Varaa peräkärry etukäteen netistä ja nouda lähimmästä Puuilo-tavaratalosta. Varaaminen on nopeaa ja käy todella vaivattomasti. Saatavilla myös edullinen venetraileri veneen siirtoon tai laskemisen ja nostamisen avuksi.

Vuokraa peräkärry (20 €/vrk)

  • Peräkärryjen vuokraushinta vain 20 €/vrk! Minimiveloitus 1 vrk. Lisäturva 5 €/vuorokausi.
  • Peräkärry on noudettava 2 tunnin kuluessa vuokrauksen alkamisajankohdasta.
  • Peräkärry on tavaratalokohtainen ja se tulee palauttaa takaisin tavarataloon, josta se on vuokrattu.
  • Kärryjen mitat: 1,25 m (tavaratilan leveys) x 3,25 m (pituus) tai 1,5 m x 3,25 m. Vuokrattavien kärryjen koot vaihtelevat tavarataloittain. Kantavuus 490 kg.

  • Vuokrattavissa peräkärryissä on kippi.
  • Peräkärryä ei saa viedä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Vuokraa venetraileri (25 €/vrk)

  • Venetrailerin vuokraushinta 25 €/vrk. Minimiveloitus 1 vrk. Lisäturva 5 €/vuorokausi.
  • Mitat: 1,91 x 5,11 m. Veneen maksimipituus 4,80 m. Kantavuus 555 kg + 50 kg.
  • Venetrailereita vuokrattavissa vain osassa Puuilon tavarataloista.

Peräkärry on näppärä apulainen erilaisten kuormien kuljetuksessa. Kun edessä on muutto, tilavan kokoinen peräkärry mahduttaa sisäänsä runsaasti muuttokuormaa. Peräkärrylle voi tulla myös käyttöä esimerkiksi suursiivouksen yhteydessä, jolloin käytöstä poistettavaa tavaraa halutaan siirtää kierrätyspisteeseen tai kaatopaikalle. Lisäksi kärrystä on huomattavaa apua myös remonttien ja rakennusprojektien yhteydessä. Olipa kärryn käyttötarve mikä tahansa, vuokrattavan peräkärryn etuna on se, että saat sen käyttöösi kätevästi haluamanasi ajankohtana.

Peräkärryn tai venetrailerin vuokraus sujuvasti ja edullisesti Puuilosta

Peräkärryn vuokraus on helppo ja huoleton tapa hoitaa kuorman siirtäminen paikasta toiseen. Peräkärryn omistaminen ei välttämättä ole aina se järkevin vaihtoehto, varsinkin jos kuljetustarpeita on harvakseltaan. Tällöin vuokraperäkärry on kannattava ratkaisu, sillä voit varata vuokrakärryn käyttöösi aina, kun sille ilmenee tarvetta. Puuilo tarjoaa käyttöösi laadukkaat Respon vuokraperäkärryt, joiden avulla lastin kuljettaminen onnistuu sujuvasti. Peräkärryn vuokraus on meillä myös edullista. Saat käyttöösi kuomullisen peräkärryn vain 20 €/vuorokausi. Halutessasi voit myös lisätä vuokraukseen lisäturvan (5 €/vrk). Voit varata peräkärryn nopeasti ja helposti nettisivuiltamme.

Peräkärryn vuokrauspalvelun lisäksi meiltä onnistuu myös venetrailerin vuokraus. Venetrailerin vuokrahinta on 25 €/vuorokausi. Myös venetraileriin on mahdollista ottaa lisäturva. Huomioithan, että venetrailereita on vuokrattavissa vain osassa Puuilon tavarataloista. Olipa tarpeen vuokrata peräkärry tai venetraileri, sinua lähintä noutopistettä klikkaamalla pääset näkemään sekä saatavilla olevat mallit, sekä tarkat trailerin- tai peräkärryn mitat.

Puuilossa peräkärryn tai venetrailerin vuokraus käy joustavasti ja aina edulliseen hintaan. Sivustollamme pääset valitsemaan itsellesi sopivimman kärryn tai trailerin noutopisteesi sijainnin perusteella.

1.       Napsauta sivulla painiketta, joka vie sinut valitsemasi tavaratalon vuokraussivulle ja pääset näkemään kyseisessä toimipisteessä saatavilla olevat vaihtoehdot.

2.       Varattuasi kärryn tai trailerin netistä noudat sen tavaratalostamme valitsemanasi ajankohtana.

3.       Vuokrakärry tai vuokratraileri on noudettava tavaratalosta kahden tunnin sisällä vuokrauksen aloitusajankohdasta. Otathan huomioon, että vuokralle tarjolla olevat peräkärrymme ja venetrailerimme voivat vaihdella noutopaikkakohtaisesti.

4.       Vuokrakärry tai vuokratraileri palautetaan vuokrausajan loppuun mennessä samaan tavarataloon, mistä vuokraus on tehty.

5.       Myyjä tarkistaa vuokrakärryn tai vuokratrailerin kunnon, jonka jälkeen se merkitään palautetuksi.

Katso peräkärryn vuokrausehdot.

Ajankohtaiset tuotteet