Kaminat, takat ja uunit

Mikään ei voita tulisijan tuomaa lämpöä ja tunnelmaa viileämmillä keleillä. Lisäksi aito tuli on elementti, joka hurmaa rauhoittavuudellaan. Viihtyisyyttä lisäävän tulisijan äärellä on mukava viettää iltoja nauttien samalla ihastuttavasta lämmöstä. Lisäksi tulisijat ovat myös järkevä tapa säästää sähkökustannuksissa, olipa kyseessä sitten kamina, takka tai uuni. Usein esimerkiksi mökeille tulisijaa hankittaessa harkitaan kaminan ja takan välillä, ja molemmilla niistä on omat etunsa. Suurikokoinen takka tarjoaa tehokasta lämmitystä suurempaankin neliömäärään, kun taas pieni kamina on kooltaan huomattavasti kätevämpi etenkin pienempiin tiloihin. Tänä päivänä saatavilla on kuitenkin myös pienempiä jalallisia peltitakkamalleja, jotka muistuttavat muotoilultaan kaminoita. Kätevän kokoiset uunit puolestaan ovat tulisijoja, jotka yhdistävät lämmön tuotannon ja ruoanlaittomahdollisuudet monipuolisella tavalla.

Tunnelmallinen puukamina on erinomainen hankinta niin mökille kuin kotiinkin – aivan kaikkialle, minne halutaan saada sähköä säästävä lämmöntuoja, joka kaiken lisäksi lisää tilan viihtyisyyttä huomattavasti. Useimmat kaminat valmistetaan teräksestä ja niiden sisus puolestaan on yleensä valmistettu tulen kestävästä tiilestä. Kaminoiden seinämät ovat tarkoituksella ohueksi muotoillut, sillä niiden tarkoituksena on luovuttaa nopeasti lämpöä, ja ohut rakenne tarkoittaa sitä, ettei lämpöenergiaa kulu turhaan massiivisten rakenteiden lämmittämiseen.

Kaminoiden ja uunien muotoilut vaihtelevat mallista riippuen ja joissakin uunimalleissa on päällä keittolevy, mikä on erittäin tervetullut ominaisuus etenkin mökille, jossa on vähemmän tilaa. Keittolevyllä varustetun uunin päällä valmistuvat kätevästi herkulliset ateriat. Mallit eroavat toisistaan joskus huomattavastikin mittojensa suhteen, ja kaminoita on saatavilla useissa eri leveyksissä ja korkeuksissa. Näin ollen jokaiselle löytyy helposti mieluinen vaihtoehto riippumatta siitä, onko etsinnässä suuri tai pieni kamina. Useissa kaminamalleissa on tänä päivänä lasinen tulipesän luukku, ja tällainen kamina tarjoaa hurmaavat puitteet aidon tulen tuomasta tunnelmasta nauttimiseen.

Osta Puuilosta kätevästi laadukas puukamina, takka tai liedellä varustettu takkauuni. Verkkokaupassamme saat uudelle tulisijallesi nopean ja varman toimituksen ja pääset tutustumaan kunkin tulisijan ominaisuuksiin kätevästi tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa tulisijaostoksille joko verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 myymälästämme – me olemme täällä sinua varten.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet