Ruuvipaalut ja terassin jalat

Kesäkauden lähestyessä moni haaveilee uuden terassin, leikkimökin, vajan, roskakatoksen tai puuliiterin rakentamisesta. Olipa kyseessä millainen piharakennus tai -rakennelma tahansa, pystytystöissä on aina lähdettävä liikkeelle perustuksista. Perustusten tekeminen ei ole ollut koskaan niin helppoa kuin tänä päivänä. Raskaiden betonielementtien valamisen sijaan perustukset voi rakentaa muutamalla kapealla paalulla. Yksi suosittu ulkorakennusten ja terassien perustustapa onkin säädettävä ruuvipaalu, joka maaperään upotettuna vie huomattavan vähän pinta-alaa ja säästää maaperää rasitukselta. Ruuvipaalujen etuna on myös se, että tarpeen tullen niitä voi siirtää tulevaisuudessa paikasta toiseen, toisin kuin raskasrakenteista betonikehikkoa. Ruuvipaalun vetolujuus ja korkea kantokyky tekevät siitä erinomaisesti sopivan ratkaisun myös raskaampien rakennusten alle.

Ympäristöystävälliset perustukset terasseille ja ulkorakennuksille

Säädettävä ruuvipaalu on edullinen ratkaisu, minkä lisäksi sen avulla voi luoda perustukset helposti ja nopeasti moneen eri käyttötarkoitukseen. Monipuolinen ja kätevä ruuvipaalu voidaan asentaa joko käsin tai koneellisesti. Säädettävä ruuvipaalu sisältää kiinteästi hitsatun laattakiinnikkeen, jossa on asennusreiät. Ruuvipaalun asennus ei aiheuta tärinää eikä vaadi mittavia maansiirtotöitä, mikä varmistaa maaperän säilymisen häiriöttömänä ja takaa ympäristön vahingoittumattomuuden. Ruuvipaaluja on saatavilla eri pituuksissa paalumallista riippuen. Ruuvipaalun kiinnike on kätevä lisä esimerkiksi terassin niskalankkujen kiinnittämiseen ja sen mukana toimitettavilla asennuspultilla ja mutterilla kiinnike on helppo kiinnittää paalun asennusreikään.

Kätevät terassin jalat toimivat mainiosti perustuksena terassien lisäksi myös muun muassa puuliitereille, leikkimökeille, ulkovarastoille ja roskakatoksille sekä monille muille rakennelmille. Terassijalka on ruuvipaalun tavoin jämäkkä, mutta kompaktin kokoinen ja ruuvipaalujen tavoin terassin jalat voi hankkia korkeussäädettävänä mallina.

Olipa valintasi piharakennusten tai terassin pystytykseen sitten säädettävä ruuvipaalu tai metallinen terassijalka, molemmat näistä moderneista, kompaktin kokoisista perustusratkaisuista löydät näppärästi Puuilon valikoimasta. Ruuvipaaluja tai terassijalkoja hankkiessasi voit myös samalla ostaa meiltä kätevästi kaikki muutkin kiinnitystarvikkeet kattavasta valikoimastamme. Meillä asioidessasi teet aina ostoksia joustavasti, joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla tarvitsemasi tuotteet paikan päältä myymälöistämme. Tervetuloa Puuiloon varustautumaan rakennustöihin laadukkailla ja kestävillä tuotteilla – totta kai edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet