Pizzauunit, pizzakivet ja pizzalapiot

Pizzauunit, pizzakivet ja pizzalapiot

Grillattavien ja savustettavien ruokien lisäksi ulkotiloissa voi valmistaa kesäkauden aikana ruokapöytään muitakin maistuvia herkkuja. Pizzauuni on takuulla kannattava hankinta jokaiselle kuuluisan, suussa sulavan italialaisen herkkuruoan ystävälle. Ensinnäkin pitsat omassa pizzauunissa valmistamalla voi säästää selvää rahaa, minkä lisäksi itse tekemällä pitsoihin voi päästä loihtimaan mitä moninaisempia makuyhdistelmiä.

Pitsojen paistamisesta on myös helppo tehdä yhteinen mukava askare pihamaalla kauniina kesäpäivänä. Täytteet ja pitsataikina voidaan ensiksi valmistella sisätiloissa ja kantaa vaikkapa terassin pöydälle, ja jokainen nautiskeluun osallistuva voi muotoilla taikinasta haluamansa paksuisen pitsapohjan ja täyttää sen haluamillaan täytteillä. Koska pizzauunissa paistaminen on helppoa, jokainen voi myös kätevästi paistaa oman pitsansa pizzalapiota apunaan käyttäen.

Pizzauunit muodostavat kategorian, johon lukeutuu sekä sellaisenaan ulkotiloissa pöydän tai tason päällä käytettäviä malleja että myös kaasugrilleihin lisäosina saatavia uuneja. Pöytämalliset pizzauunit lämpenevät pelleteillä, puulla tai puuhiilillä. Kaasugrillin ritilän päälle asetettavat mallit puolestaan saavat lämpönsä itse kaasugrillistä. Mallista riippumatta pizzauunissa saa uunin korkean paistolämpötilan ansiosta paistettua tavalliseen kotiuuniin verrattuna huomattavasti mehevämpiä ja autenttisempia pitsoja, joten makumatka Italiaan onnistuu kätevästi omalla kotipihalla.

Pizzauuni kaasugrilliin, pizzauuni sähkögrilliin ja pizzakivi – Avaimet täydellisiin pitsoihin

Ehtaa napolilaista pizzaa varten tarvitaan lämpöä varaava pizzakivi, jota voidaan käyttää sekä pizzauunissa että tavallisessa uunissa. Pizzakivi mahdollistaa herkullisten pitsoiden valmistuksen kotona, tarjoten aitoa italialaista makuelämystä. Pizzan paistaminen pizzakivellä on helppoa: pitsapohja ja täytteet asetetaan kiven päälle, ja sitten kivi siirretään uuniin pizzalapion avulla.

Pizzalapio on olennainen väline, kun haluat siirtää pitsat uuniin ja ulos uunista turvallisesti ja kätevästi. Paras pizzalapio on sekä kestävä että ergonominen, tehdäkseen pitsan paistamisesta mahdollisimman sujuvaa.

Näppärät apuvälineet mehevien pitsojen paistamiseen

Aito napolilainen pizza paistetaan lämpöä varaavaa pizzakiveä apuna käyttäen. Kätevä pizzakivi sopii pizzauunin lisäksi käytettäväksi myös tavallisessa kotiuunissa, joten kesäkauden päätyttyä herkullisista kotitekoisista, pizzakiven päällä valmistetuista pitsoista voi nauttia myös sisätiloissa valmistamalla. Pizzakivi on helppokäyttöinen – pitsapohja asetetaan kiven päälle ja pitsaan lisätään halutut täytteet, minkä jälkeen kivi työnnetään pizzalapion päällä uuniin. Pizzauunin korkean lämpötilan ansiosta pitsat valmistuvat niissä käden käänteessä.

Kun aikeissa on ostaa pizzauuni, pizzakivi tai pizzalapio – tai kaikki niistä – Puuilosta löydät tarvitsemasi nopeasti ja helposti. Samalla hankit meiltä kätevästi myös monenlaiset grillausvälineet. Voit joko tilata haluamasi tuotteet verkkokaupastamme tai ostaa ne jostakin tavaratalostamme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan terassillesi, kotipihallesi tai puutarhaasi ruoanlaittovälineitä, joiden avulla teet kesäisistä päivistä entistä makoisampia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet