Lakat, puuöljyt ja puuvahat

Kodin puupinnat kaipaavat aika ajoin kohennusta näyttääkseen hyvältä. Kun puukalusteita, lattiaa, listoja, paneeleita ja puisia huonekaluja hoidetaan asianmukaisella tavalla, pinnoista tulee upeat ja kiiltävät. Puumateriaaleille kehitetyt puulakka, puuöljy ja puuvaha auttavat herättämään kuluneet puupinnat uuteen eloon, ja niiden levittäminen käy nopeasti ja kätevästi. Myös saunan lauteet kaipaavat käsittelyä puupinnan kuluessa käytössä. Kodin ulkotiloissa terassin laudoitus on sekin hyvä käsitellä puupinnan kuluessa. Kevät ja kesä ovat sopivaa aikaa laittaa terassin laudoitus kuntoon öljyämällä se terassien laudoituksiin sopimaan kehitetyllä terassiöljyllä. Terassiöljyllä tai puuöljyllä öljyäminen kohentaa terassin ilmettä huomattavasti ja suojaa myös samalla terassia säätilojen aiheuttamalta rasitukselta sekä likaantumiselta ja ehkäisee puun tikkuja tarttumasta jalkapohjiin.

Osta lakat, öljyt ja vahat kätevästi Puuilosta

Puulakka tekee puupinnoista kulutusta ja kosteutta kestävät, kohentaen samalla pintojen ilmettä. Puulakalla voi käitellä niin huonekalut, työtasot kuin koriste-esineet. Puulakkoja on saatavilla värittöminä, ja jos käsiteltävistä pinnoista halutaan värilliset, puumateriaalit voidaan petsata ennen lakkaamista halutun värisellä petsillä. Puuöljy puolestaan on sopiva valinta ulkokalusteiden ja esimerkiksi istutuslaatikkojen tai laiturin käsittelyyn. Puuöljyn avulla kalusteiden pinnat ja muut ulkotilojen puupinnat pysyvät sileinä ja puhtaampina, eikä niistä pääse irtoamaan ikäviä tikkuja.

Puuvaha sopii puupintojen käsittelyyn sisätiloissa. Puuvahalla voi käsitellä niin seinät, katot kuin puiset huonekalutkin. Läpikuultava vaha jättää puun syyt kauniisti näkyviin, luoden puupinnalle kauniin ilmeen. Puupinnat vahaamalla niihin saa vaivattomasti hengittävän, huokoisen kerroksen, joka säilyttää puun kosteusvaihteluja tasapainottavan ominaisuuden. Vahattu pinta kestää hyvin hankausta ja vettä sekä ehkäisee puun halkeilua. Yleisterva puolestaan on luonnollinen suoja puumateriaaleille. Yleistervaa voidaan käyttää sellaisenaan kodin puupintojen suojaamiseen. Puuilon valikoimasta löydät myös venetervan, joka on tarkoitettu veneiden suojaamiseen.

Kun etsinnässä on laadukas puulakka, puuöljy tai terassiöljy, Puuilosta hankit tarvitsemasi tuotteet puun suojaukseen kätevästi ja nopeasti. Samalla kertaa hankit meiltä myös sisämaalit ja ulkomaalit. Meillä asioimalla ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko tavarataloissamme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään laadukkaita tarvikehankintoja kukkarolle ystävälliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet