Oksasahat, oksasakset ja pensassakset

Oksasahat, oksasakset ja pensassakset

Kevät kääntää ajatukset kohti lämpöisiä kesäpäiviä ja monelle kevät vuodenaikana merkitsee pihan kuntoon laittamista. Olipa kyseessä pienempi piha tai suurempi puutarha, piha-alueen siistiminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin jo alkukeväällä. Ennen pihatöihin ryhtymistä on hyvä varmistaa pihatyökalujen kunto. Keväisiin pihatöihin kuuluu pensaiden ja oksien leikkaus. Oksat, pensaat ja pensasaidat siistimällä niin kodin kuin mökin pihapiiristä saa huomattavasti viihtyisämmän, ja pihalla on mukavampi viettää aikaa perheen tai ystävien kesken läpi koko kesän.

Leikkaa puiden oksat, pensaat ja pensasaidat oikeilla välineillä

Oksien leikkaamiseen kehitetty oksasaha on järkevä hankinta jokaiselle, jonka pihapiirissä kasvaa puita. Olipa kyseessä kookkaammat tai pienemmät pihapuut, oksasahan avulla oksat saa sahattua poikki tehokkaasti siten, että lopputuloksena on siisti työnjälki. Monissa oksasahoissa on kaksoishiottu hammastus, joka tehostaa sahausta entisestään. Joidenkin sahamallien kahvat soveltuvat perinteisen käsisahauksen lisäksi myös jatkovarteen kiinnitettäviksi. Oksasaha teleskooppivarrella on kätevä valinta sinulle, joka haluat hyötyä kätevästi pidennettävissä olevasta varresta, joka tuo joustavuutta sahaustöihin.

Oksasakset puolestaan hoitavat oksien leikkuutyön jouhevasti. Monille puulajeille sopivin oksien leikkausajankohta on maalis-huhtikuussa, ja nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että leikkaaminen suoritetaan hyvissä ajoin ennen puun silmujen aukeamista. Kun käytössä ovat laadukkaat oksasakset, oksien leikkaustyö sujuu muitta mutkitta aivan oksan tyvestä ilman, että puu pääsee vahingoittumaan. Ja kun kyseessä ovat pensaat ja pensasaidat, apuun leikkuutöihin kannattaa ottaa pensassakset tai puutarhasakset. Erityiset pensassakset ja puutarhasakset helpottavat halutun muodon saamista pensaisiin ja pensasaitoihin, ja säännöllisen leikkauksen ansiosta pensaat voivat jatkaa tervettä kasvuaan.

Osta nyt Puuilosta pensaiden ja puiden oksien siistimiseen tarvitsemasi oksasaha, oksasakset tai puutarhasakset. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia tuotteita, joiden avulla teet piha-alueestasi siistin ja viihtyisän. Samalla käynnillä voit myös kätevästi päivittää kuntoon myös muun muassa kuokat, istutuslapiot ja viikatteet sekä haravat ja pihaharjat. Meiltä ostat tarvitsemasi puutarhatyökalut aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan laadukkaat välineet, joilla saat puutarhasi kukoistamaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet