Terassitolpat ja tarvikkeet

Terassi on mitä miellyttävin paikka viettää aikaa ulkosalla kesäkauden aikana. Kun terassin sisustaa kesäkauden kynnyksellä mukavaksi ja omaa silmää miellyttäväksi, sinne on mukava piipahtaa kiireettömälle kahvikupposelle aamuisin, minkä lisäksi terassilla myös viihtyy pidempiä aikoja esimerkiksi lempikirjan tai sanaristikoiden parissa. Terassin ilmettä voi helposti kohentaa erilaisten kalusteiden ja sisustusratkaisujen lisäksi myös kauniilla terassikaiteella tai raja-aidalla. Terassin rajaaminen tekee terassista pienellä vaivalla ikään kuin erillisen kesähuoneen, jossa on ilo viettää pidempiäkin aikoja.

Terassitolpat ja muut terassia täydentävät tarvikkeet

Terassitolppa on kätevä tarvike terassin rajaamiseen. Terassitolppa on helppo kiinnittää paikalleen ja tolppa sisältää yleensä joko yhden tai kaksi rengasta, joiden läpi voi kätevästi ujuttaa esimerkiksi juuttiköyden tai sisalköyden eli kaideköyden. Useita tolppia säännöllisin välimatkoin pystyttämällä ja köyden renkaiden läpi pujottamalla syntyy tyylikäs köysiaita, joka näyttää hyvältä niin terassilta, sisätiloista ikkunoiden kautta kuin puutarhastakin katsottuna.

Tolpan hatut taas viimeistelevät puiset aita- ja terassitolpat kauniisti. Tolpanhatut kiinnitetään jokaisen rajaustolpan päähän suojamaan tolpan sisusta sadevedeltä ja roskilta sekä viimeistelemään terassikaiteen ilme upealla tavalla. Lisäksi tolpanhatut myös suojaavat tolppia sienikasvustoilta ja pidentävät sitä kautta niiden käyttöikää ja kestävyyttä.

Mikäli taas aikeissa on rakentaa täysin uusi terassi, terassijalka on kestävä ja kätevä ratkaisu, joka helpottaa terassin perustusten tekoa. Terassijalka voidaan asentaa suoraan terassin betonilaatalle tai muulle tukevalle alustalle. Terassijalat valmistetaan kestämään suurempia kuormituksia, ja kullekin terassijalalle määritetään jalkakohtainen maksimikantavuus.

Jos suunnitelmissasi on rajata terassi upealla terassikaiteella tai vaihtoehtoisesti rakentaa uusi terassi, suuntaa terassitolppa- tai terassijalkaostoksille Puuiloon. Meiltä löydät myös tolpan hatut ja terassitolpat. Voit joko tehdä ostoksesi kattavassa verkkokaupassamme tai ostaa tarvitsemasi tuotteet jostakin yli 30 tavaratalostamme. Löydät saman kattavan kattomme alta samalla kertaa kätevästi myös aitatolpat, aitalaudat ja tolpanjalat pihasi tai puutarhasi aitaamiseen. Kutakin tuotekuvaa napsauttamalla saat esille valikoimamme sisältävien tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja pääset myös näppärästi näkemään kyseisten tuotteiden saatavuuden yli 30 myymälässämme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään edullisia ja onnistuneita ostoksia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet