Ilmastointilaitteet ja tuulettimet tuovat täydellisen lämpötilan kotiisi

Ilmastointilaitteet ja tuulettimet ovat tärkeä hankinta kesän koittaessa. Helpota kuuman sisäilman tuskaa hankkimalla sopiva ilmastointilaite niin kotiin kuin mökillekin. Tehokkailla laitteillamme viilennät suuretkin huoneet optimaalisen lämpöisiksi. Viileässä asunnossa paranee viihtyvyyden lisäksi myös unensaantikin. Huolehdi hellepäivien hyvinvoinnistasi sopivan tuuletusratkaisun avulla! 

Miten valitsen sopivan ilmastointilaitteen? 

Ilmastointilaitetta valitessa on tärkeää huomioida käyttötarkoitus, laitteen teho sekä energialuokitus. Viilennettävän huoneen koko vaikuttaa siihen, miten tehokkaan ilmastointilaitteen tarvitset. Mikäli tarkoituksena on siirtää laitetta eri huoneiden välillä, kannattaa ehdottomasti valita pyörillä varusteltu, siirrettävä ilmastointilaite. Myös halutut toiminnot vaihtelevat eri laitteiden välillä, ja hieman hintavimmissa laitteissa on usein viilennystoiminnon lisäksi myös mahdollisuus esimerkiksi kosteudenpoistoon sekä tuuletukseen. Joihinkin malleihin on saatavilla käyttöä helpottavia kaukosäätimiä sekä ajastimia, joiden avulla viilennät esimerkiksi makuuhuoneen valmiiksi ennen nukkumaanmenoa. Myös ilmastointilaitteen äänekkyyteen kannattaa kiinnittää huomioita, mutta nykyisin useimmat mallit ovat niin hiljaisia, etteivät ne häiritse työskentelyä tai nukkumista. 

Ilmastointilaitteet voivat mallista riippuen vaatia myös lämpimän ilman poistoputken, jolloin ostaessa kannattaa huomioida putken pituus sekä tuleva asennuspaikka. Poistoputki voidaan asentaa helposti esimerkiksi ikkunaan tai kulkemaan parvekkeen kautta. Mikäli poistoputken asentaminen ei ole mahdollista, ilmanviilennin on kätevä vaihtoehto, joka voidaan sijoittaa vapaasti asuntoon juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan. Ilmanviilennin jäähdyttää ilmaa haihduttamalla kylmää vettä, eikä käytä kylmäainetta kuten ilmastointilaitteet.

Tehokkaat tuulettimet kohdistettuun viilennykseen 

Pienempiin ilmastointitarpeisiin löydät meiltä myös tehokkaat tuulettimet. Lattiamallinen tuuletin on hyvä vaihtoehto huoneen ilman viilennykseen. Perinteisten lattiatuulettimien lisäksi on saatavana myös esimerkiksi kapeampi, tornituulettimen mallinen lattiatuuletin. Lisäksi saatavilla on pöytämallisia tuulettimia, jotka soveltuvat tarjoamaan viilennystä näppärästi esimerkiksi työpöydälle. Suurin osa tuulettimista on oskilloivia, eli ne voidaan asettaa liikkumaan edestakaisin, jolloin viilennys kohdistuu isompaan alaan.

Sopiva sisäilma parantaa huomattavasti viihtyisyyttä. Mikäli tarvitset järeämmän ilmastointilaitteen tai kevyemmän tuulettimen, löydät ne helposti verkkokaupastamme sekä yli 30 myymälästämme järkihinnoin. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan viilennysratkaisun, jonka ansioista pystyt nauttimaan kesän hellepäivistä ilman tukalaa oloa.  

View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

15 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet