Tasoitteet eli pakkelit sisältävät monia erilaisia tuotteita, joista jokainen on kehitetty tietynlaiseen käyttöön. Saumalaasti on nimensä mukaisesti tarkoitettu saumojen tasoitukseen, ja saumalaastin avulla saumoista saadaan kauniin tasaiset. Akryylimassa puolestaan on vesiohenteinen saumamassa, joka on kehitetty sisäkäyttöön kuivissa tiloissa. Akryylimassaa voi käyttää erilaisille pinnoille, kuten betoniin, tiileen, raakapuuhun ja maalattuun puuhun, rappauspinnoille, eloksoituun alumiiniin ja kovaan PVC:hen. Polyesterihartsi taas on tuote, joka soveltuu muun muassa veneenrakennukseen sekä muottien ja muiden lasikuitutuotteiden valmistukseen.

Erilaiset vaahdot lukeutuvat nekin tasoitteisiin. RK yleisvaahto on ilmankosteuden vaikutuksesta kovettuva polyuretaanivaahto, joka soveltuu eristämiseen, tiivistämiseen ja asennuksiin. RK yleisvaahto omaa erinomaisen tarttuvuuden lähestulkoon kaikkiin rakennusmateriaaleihin ja sitä voi käyttää niin lämmön- ja ääneneristykseen, ikkunoiden ja ovien asentamiseen kuin saumojen ja aukkojen täyttöön ja tiivistykseen. Würth pistoolivaahto eristää sekin lämpöä ja ääntä ilman liiallista jälkiturpoamista. Würth pistoolivaahto sopii erityisen hyvin ikkuna-asennuksiin ja harkkorakentamiseen.

Pakkelit ja laastit, kuten saumalaastin, polyesterihartsin tai RK yleisvaahdon, hankit kätevimmin Puuilosta. Kun eteen tulee remontoinnin tarve, oikeanlaisten tasoitteiden ja laastien avulla puuhat sujuvat muitta mutkitta. Meillä täydennät tasoittamisen tarvikkeet laajan ja monipuolisen valikoimamme tarjoamilla vaihtoehdoilla, joista löytyy eri käyttötarkoitukseen sopivia tasoitteita ja laasteja. Samalla kertaa hankit meiltä näppärästi myös muun muassa sisämaalit, ulkomaalit sekä lakat, puuöljyt ja puuvahat. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten maalien ja rakennuskemioiden ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Samalla saat kätevästi näkyville kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden. Tervetuloa nauttimaan sujuvasta kaupanteosta joko verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 173

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 173

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet