Kirves on monipuolinen työkalu, jonka avulla sujuvat niin kotipihan raivaustyöt, puunhakkuu kuin polttopuiden pilkkominen kotisaunaan tai kesämökille. Kirvestä valitessa on tärkeää valita se omien käyttötarpeiden mukaan. Yleismallinen kirves taipuu mainiosti monenlaisiin puutöihin, halon hakkuuseen ja jopa rakennusprojekteihin. Muotoilultaan vankempi ja jämäkämpi halkaisukirves puolestaan on erinomainen valinta suurempien puiden pilkkomiseen, sillä halkaisukirves päihittää helposti kookkaammankin puutavaran.

Jos taas aikeissa on löytää kooltaan kompakti ja kevyt kirves retkikäyttöön, on retkikirves oikea valinta. Retkikirves reppuun tai rinkkaan pakattuna varmistaa esimerkiksi nuotiopuiden saannin, kun retkiseurue haluaa sytyttää nuotion kahvi- ja eväshetken kruunaamiseksi. Lisäksi kirvesvalinnassa kannattaa myös ottaa huomioon kirveen käyttäjän omaamat voimat – liian painavalla kirveellä jopa saunaklapien pilkkominen voi tuntua hyvin työläältä. Kun aikeissa on hankkia kirves polttopuiden pilkkomiseen, samalla kannattaa myös ostaa kätevä nostolenkeillä varustettu halkosäkki, jonka suojiin pilkotut klapit on helppo nostella, minkä jälkeen säkki kuljetetaan kuivaan säilytystilaan. Halkosäkki sopii myös kätevästi polttopuiden kuivaamiseen.

Muut käytännölliset metsätyötarvikkeet

Erilaiset kirveet kuuluvat kiistatta yleisimpiin metsätyötarvikkeisiin. Kategoria sisältää kuitenkin myös monia muita tarpeellisia tarvikkeita. Esimerkiksi kaatotunkki on puun kaatajan ehdoton varuste, jonka avulla puun nostaminen maasta onnistuu hyvin. Lisäksi kaatotunkki toimii myös kätevästi kaadon suuntaajana. Tukkisakset puolestaan voivat olla korvaamaton apu esimerkiksi hinatessa puita mönkijällä. Tukkisakset varmistavat helpon tarttumisen tukkeihin sekä niiden vaivattoman siirtämisen paikasta toiseen.

Olipa etsinnässä halkaisukirves, retkikirves, kaatotunkki tai muut metsätyötarvikkeet, löydät ne kätevimmin Puuilosta. Metsätyötarvikeostoksilla ollessasi muistathan hankkia meiltä samalla myös tarvitsemasi metsurin suojavarusteet, kuten metsurin kypärän ja viiltosuojatut käsineet, joiden avulla pysyt asianmukaisesti suojattuna. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme metsätyötarvikkeita, työvaatteita ja suojaimia sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tarvitsemiesi tuotteiden yksityiskohtaisempiin tuotekuvauksiin. Tuotekuvaa napsauttamalla pääset myös näppärästi selvittämään kunkin tuotteen saatavuuden yli 30 myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon päivittämään työtarvikkeesi kuntoon kertaheitolla!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 97

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 97

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet