Hevosen ja varusteiden hoitoaineet

Hevosenhoito merkitsee tärkeitä askareita jokaiselle hevosenomistajalle ja myös monille ratsastaville hevosharrastajille. Hevosenhoito on palkitseva harrastus, sillä suurikokoista eläintä hoitaessa molemminpuolinen luottamus rakentuu pikkuhiljaa, ja sitä mukaa hevosenhoito palkitsee aimo annoksella jokaiselle tervetullutta itsetunnon vahvistusta. Hevosesta, kuten muistakin eläimistä, on tärkeä pitää hyvää huolta. Hevosen huolenpitoon lukeutuu erilaisia hoitotoimenpiteitä turkinhoidosta lähtien aina kavioiden puhdistamiseen. Lisäksi myös hevosvarusteet kaipaavat oikeaoppista hoitoa kestääkseen käytössä mahdollisimman pitkään.

Huolehdi hevosesta ja hevosvarusteista oikeilla hoitoaineilla

Hevosenhoitoon kuuluu monia erilaisia hoitotuotteita, jotka on erityisesti kehitetty tuon jalon ja kunnioitettavan kokoisen eläimen huolenpitoon. Esimerkiksi karvankiilloke on tärkeä hevosen hoitoaine, jolla harjan, hännän ja karvan selvitys ja kiillotus sujuvat muitta mutkitta. Karvankiilloke tekee hevosen karvoista ja jouhista kiiltävät helpottaen turkinhoitoa huomattavasti. Lisäksi kiillokkeen säännöllinen käyttö myös pitää hevosen puhtaampana vähentäen lian ja pölyn kerääntymistä turkkiin. Hyttysöljy on sekin tarpeellinen hevosen hoitotuote kesäkaudella. Hyttysöljyn avulla hyttyset, kärpäset ja muut hevosta häiritsevät hyönteiset pysyvät loitolla hevosesta, mikä parantaa eläimen mukavuutta ja viihtyisyyttä.

Hevosvarusteiden oikeaoppisesta hoidosta puhuttaessa tärkeimpiin hoitotuotteisiin lukeutuu muun muassa valjasrasva. Valjasrasva sisältää usein laadukasta mehiläisvahaa, ja valjasrasvan tehtävänä on pitää valjaiden lisäksi myös satula, ratsastussaappaat ja muut sileäpintaiset nahkatuotteet joustavina ja pitkäikäisinä. Satulasaippua puolestaan on optimaalinen tarvike satulan hoitoon ja kiillotukseen. Satulasaippua jättää satulaan sametinpehmeän pinnan ja estää sen nahkamateriaalin kuivumista. Satulasaippuan levityksen jälkeen on tärkeää muistaa kiillottaa satulan pinta kankaalla sen jälkeen, kun nahka on kuivunut.

Kun tarpeen on hankkia erityisesti hevosen ja hevosvarusteiden hoitoon kehitettyjä tuotteita, Puuilosta löydät upean valikoiman laadukkaita hoitoaineita sekä hevosesi että hevosvarusteidesi kunnossapitoon. Samalla hankit meiltä kätevästi myös muut hevostarvikkeet, kuten esimerkiksi ratsastuskypärät, ratsastusvaatteet ja raipat sekä hevosen kengitystarvikkeet. Voit joko tilata tarvitsemasi hevostarvikkeet verkkokaupastamme tai ostaa ne jostakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon täydentämään hevosenhoitoa tuotteilla, jotka ovat laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet