Sähkökiukaat

Tämän päivän sähkökiukaat ovat aikaisempiin kiuasmalleihin verrattuna pitkälle kehitettyjä ja sähkökiukaiden maailma pitää sisällään useita eri kiuasmalleja, minkä ansiosta kiukaan löytää helposti jokaiseen mieltymykseen sopien. Sähkökiuas tarjoaa käyttäjälleen monia etuja, kuten helppokäyttöisyyden. Perinteisen puukiukaan käyttöön verrattuna sähkökiuasta suosimalla ei nimittäin tarvitse lainkaan huolehtia saunapuista, vaan sen sijaan saunan saa lämpimäksi kiukaan kylkeen sijoitetusta painikkeesta käynnistämällä ja moderneimmissa malleissa jopa älypuhelimen sovellusta käyttämällä.

Sähkökiukaat monissa malleissa erilaisiin mieltymyksiin

Helppokäyttöisyytensä lisäksi sähkökiukaat ovat myös helppoja sijoittaa. Uutta saunaa suunnitellessa kiukaan voi asentaa haluamaansa paikkaan. Sähkökiuastekniikka on ottanut viime vuosina huomattavan harppauksen, ja joissakin malleissa voi toimintoja säätämällä esimerkiksi valita, haluaako nauttia lempeän kosteista tai kuivemmista ja kuumemmista löylyistä. Peruskiuas on seinään asennettava pelkistetty, metallilaatikkoon rakennettu lämmöntuoja.

Puukiuas on perinteinen vaihtoehto mökkisaunassa

Vaikka sähkökiuas onkin erinomaisen kätevä ja tehokas ratkaisu saunan lämmöntuojaksi, perinteiset puukiukaat ovat nekin monien löylyttelijöiden mieleen. Etenkin mökkisaunaan halutaan monesti valita puukiuas, sillä mökkeillessä aika ei ole kortilla ja saunan lämmitykseen ollaan usein valmiita panostamaan hieman aikaa. Puukiukaan etuna on sen tarjoamat pehmeät löylyt. Lisäksi moni puukiuasta suosiva arvostaa kiukaan tulipesässä palavan puun rätinää ja huumaavaa tuoksua, mikä kohottaa tunnelmaa saunottaessa. Lasiluukulla varustettu puukiuas mahdollistaa myös katseenvangitsijana toimivan lumoavan liekin ihastelemisen.

Onko tullut aika uusia pieni sähkökiuas kotiin tai mökille, tai vaihtoehtoisesti hankkia sellainen uuteen, rakenteilla olevaan saunaan? Puuilosta ostat sekä nopeasti lämpenevät sähkökiukaat että tunnelmalliset saunomiskokemukset tarjoavat puukiukaat kätevästi ja joustavasti. Meiltä hankit samalla kertaa myös kiuaskivet uuteen kiukaaseen ja kiukaita täydentävät savuputket ja hormit. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan kiukaisiin ja kiuastarvikkeisiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napsauttamalla. Tervetuloa sujuville ostoksille verkkokauppaamme tai valitsemaasi myymäläämme, joita on yli 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet