Koiranpedit ja ruokakupit

Koiranpedit ja ruokakupit ovat koiran tärkeimpiä varusteita

Koiranpedit sekä koirien ruokakupit ovat tärkeimpiä varusteita koiran arjessa. Sopivan nukkumisratkaisun löytäminen on oleellista koiran hyvinvoinnille. Kunnon yöunien jälkeen niin koira kun omistajakin ovat valmiina päivän haasteisiin. Koiranpetien lisäksi valikoimastamme löytyy patjoja, karva-alustoja sekä viilennysmattoja. Laadukkaat ruokakupit sekä muutkin koirien ruokailuvälineet takaavat maukkaat ruokailuhetket ilman häiriötekijöitä.

Koiranpedit kaikenkokoisille koirille

Koiranpeti on tärkeä varuste jokaiselle koiralle. Se tarjoaa rauhaisan paikan nukkua, ja koiran voi opettaa alusta alkaen omalle paikalleen lepäämään. Koiranpetejä sekä koiranpatjoja on saatavilla kaikenkokoisille koirille. Oikeanlainen peti takaa hauvalle mukavat lepohetket. Pedin tulisi olla riittävän suuri, jotta koira mahtuu kyljelläänkin maatessaan petiin. Koiranpeti tulisi sijoittaa hieman kulkureiteiltä sivuun rauhalliseen, lämpimään ja vedottomaan paikkaan, mutta siten että herätessään koiran on helppo havaita ihmiset. Suurin osa pedeistä on matalissa lämpötiloissa konepestäviä.

Petien lisäksi saatavilla on myös koiranpatjoja sekä karva-alustoja. Koiranpatjojen ja koiranpeittojen avulla rakennat helposti nelijalkaiselle perheenjäsenelle suosikkioleskelupaikan. Karva-alustoja voidaan käyttää makuualustan lisäksi esimerkiksi kuljetushäkin pehmikkeenä tai sohvan suojana. Lämpiminä kesäpäivinä tai lenkkien jälkeen koiran oloa voi helpottaa kätevällä viilennysalustalla. Viilennysmatto on täytetty myrkyttömällä viilennysgeelillä, eikä rikkoonnu lemmikin kynsistä.

Koirien matkustusvarusteet turvallisiin matkoihin

Koiranpetien lisäksi valikoimistamme löydät myös kaikki tarvikkeet koiran turvalliseen matkustamiseen. Kuljetuslaukkujen avulla lemmikin kanssa matkustaminen sujuu kätevästi. Autolla matkustamiseen löydät meiltä myös takapenkinsuojat ja tavaratilasuojat, sekä autojen turvaverkot mukavaan ja turvalliseen matkustamiseen.

Laadukkaat ruokakupit vaivattomaan ruokailuun

Koiran ruokakuppi kuuluu myös koiran välttämättömiin varusteisiin. Löydät valikoimistamme laadukkaat ruokakupit kaikenkokoisille koirille. Ruokakuppeja on saatavana mieltymyksen mukaan eri värisinä sekä eri materiaaleista valmistettuna. Huomioithan, että koiralla tulisi olla vähintään kaksi ruokakuppia, jotta myös juomavettä olisi aina tarjolla. Kuppeja on saatavilla niin muovisina, metallisina kuin keraamisinakin. Teräksinen ruokakuppi on oiva vaihtoehto silloin, kun koiralla on tapana järsiä ruokakuppiaan. Keraaminen ruokakuppi taas on hieman painavampi, jolloin se ehkäisee tilanteita, mikäli koira esimerkiksi kantaa kuppiaan paikasta toiseen tai kaataa vesikuppiaan usein.

Ruoka-astioille on saatavana ruoka-astioiden alusta, joka suojaa vesiroiskeilta ja pitää ruokakupit paikoillaan. Säädettävän kuppitelineen avulla ruokakupit voidaan nostaa maasta, jolloin ruokailu sujuu ergonomisemmin. Vauhdikkaan syömisen rajoittamiseen on vaihtoehtona esimerkiksi M-Pets Cavity ahmimisenestokuppi, joka saa koiran ruokaleimaan rauhallisemmin. Hidas ruokailu auttaa vähentämään ruuansulatusongelmia sekä parantamaan hampaiden hyvinvointia.

Kaikki koirien ruokakupit ja koiranpedit löydät kätevästi Puuilosta. Meiltä löydät myös koiranruoat sekä muutkin koiratarvikkeet lemmikkisi hyvinvointia varten helposti verkkokaupastamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet