Peräkärryn renkaat, akselit ja peräkärrytarvikkeet

Peräkärry on monipuolinen apulainen erilaisten kuormien kuljettamisessa, sillä se sopii sekä työkäyttöön että esimerkiksi muuttoihin, suursiivouksiin ja erilaisten koneiden siirtämiseen paikasta toiseen. Peräkärryä käyttäessä on erityisen tärkeää huomioida aina turvallisuusseikat, kuten kuorman oikeaoppinen kiinnitys esimerkiksi kuormaliinoilla ja suojaaminen pressulla, jos kyseessä on kuomuton peräkärry. Peräkärryn käyttöturvallisuuteen tien päällä vaikuttavat tietysti yhtä lailla myös renkaiden, akselien ja muiden peräkärrytarvikkeiden kunto. Tästä syystä vaihtoa kaipaavat osat on syytä uusia mahdollisimman pian, kun niiden toiminnoissa tai kokoonpanossa ilmenee puutetta.

Peräkärryjen keskeisimpiä kuluvia osia ovat peräkärryn renkaat ja akselit, jotka vaativat aika ajoin uusimista. Lisäksi rengashankinta voi tulla eteen talven lähestyessä, sillä auton tavoin myös peräkärryssä on oltava talvirenkaat. Perävaunuja valmistetaan autoille kehitettyjen mallien lisäksi myös mönkijöille suunniteltuina malleina. Autoon kiinnitettävän peräkärryn tavoin myös mönkijän kärryn akseli ja renkaat voivat vaatia vaihtoa tultuaan käyttöikänsä päähän. Toimivat mönkijän kärryn akseli ja renkaat varmistavat sujuvat kuljetukset.

Kärrynomistajalle hyödylliset peräkärrytarvikkeet Puuilosta

Peräkärrytarvikkeet ovat kategoria, johon kuuluu monenlaisia peräkärryn käytössä tarpeellisia varusteita. Vetoaisaan kiinnitettävä nokkapyörä on peräkärryn lisätarvike, joka helpottaa huomattavasti perävaunun liikuttamista käsivoimin esimerkiksi tien reunaan tai pihan poikki silloin, kun se ei ole kytkettynä autoon. Nokkapyörää valitessa on tärkeää huomioida sen yhteensopivuus omaan peräkärryyn. Suosittuihin peräkärrytarvikkeisiin lukeutuu nokkapyörän lisäksi myös muun muassa ajoramppi. Kun käytössä on peräkärryn ajoramppi, sen avulla perävaunuun voi lastata muitta mutkitta niin mönkijän, moottoripyörän kuin päältä ajettavan ruohonleikkurin tai vaikkapa työmaakoneita.

Olipa etsinnässä ajoramppi, nokkapyörä, mönkijän kärryn akseli tai muut peräkärrytarvikkeet, löydät ne kätevimmin ja vaivattomimmin Puuilosta. Samalla kertaa voit hankkia meiltä myös itse peräkärryt ja peräkärryn kuomut niitä täydentämään sekä uusintaa kaipaavat peräkärryn valot. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tuotteidemme yksityiskohtaisiin tuotekuvauksiin. Tuotekuvaa napsauttamalla pääset myös nopeasti selvittämään kunkin tuotteen saatavuuden yli 30 myymälässämme, joita löytyy ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon, tee-se-itse-ihmisen tavarataloon, tekemään arjestasi entistä sujuvampaa!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet