Pistorasiat ja sähköasennustarvikkeet

Pistorasiat ovat tärkeitä varusteita kodin jokaisessa huoneessa. Pistorasian kautta virtaa saa helposti ja kätevästi kaikille kodin sähkölaitteille. Tänä päivänä pistorasioita on saatavilla mittavissa määrin niin pintaan asennettavina kuin uppoasennettavina malleina. Pistorasia voidaan tilasta riippuen asentaa kiinteästi joko seinään, lattiaan, kattoon tai jopa kalusteisiin. Ja koska pistorasioita löytyy tätä nykyä monina eri ilmeinä ja malleina, ne on helppo integroida sopimaan kodin muuhun sisustukseen värin tai muotoilun perusteella. Sisätiloihin asennettavat pistorasiat varmistavat sähkölaitteiden käytön sujuvuuden, eikä rasioiden määrässä kannata pihistellä, jotta eri kodinkoneiden käyttäminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti huoneessa kuin huoneessa.

Esimerkkejä muista sähköasennustarvikkeista

Pistorasioiden asennustyöt voivat tulla eteen niin uuden talon rakennusvaiheessa kuin kodin remontin yhteydessä. Pistorasiat lukeutuvat sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltuihin pistorasioihin. Ulkona pistorasialle voi olla käyttöä muun muassa auton lämmitysroikkaan saamiseksi talvipakkasilla tai erilaisten valosarjojen kiinnittämiseksi seiniin, puihin ja pensaisiin tai ikkunoiden ympärille. Kätevä vaihtoehto perinteisen malliselle ulkopistorasialle on näppärä kellokytkin eli ajastin ulkokäyttöön. Kyseessä on 24 tunnin ajastimella varustettu pistorasia, jonka avulla auton lämmittämisen voi ajastaa valmiiksi jo illalla, ja aamulla tarvitsee vain astua mukavasti valmiiksi lämmitettyyn autoon. Kellokytkin ulkokäyttöön valmistetaan roisketiiviiksi, minkä ansiosta se kestää erilaiset sääolosuhteet.

Pistorasioiden ja ajastinten myös esimerkiksi asennusputki ja kaapelinsuojaputki kuuluvat tärkeisiin sähköasennustarvikkeisiin. Sähköasennusputki varmistaa nopean ja tehokkaan sähköasennuksen, ja useimmat putket sopivat käytettäviksi myös betonivalussa. Kaapeliasennukseen kehitetty kaapelinsuojaputki sisältää valmiiksi asennetun vetolangan ja putki on yleensä pituudeltaan runsaan mittainen, joten linjan tekeminen ei vaadi erillisiä liitososia.

Olipa kyseessä pistorasia, ajastin ulkokäyttöön, asennusputki tai kaapelinsuojaputki, nämä ja monet muut sähköasennustarvikkeet ostat kätevimmin Puuilosta. Samalla käynnillä hankit meiltä näppärästi myös muut sähkötarvikkeet, kuten sähkökaapelit sekä nippusiteet ja kiinnitystarvikkeet. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme sähköasennukseen tarvittavia tarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan tarvitsemasi sähköasennustarvikkeet!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet