Ulkomaalit

Ulkomaalit päivittävät rakennuksen ilmeen

Talon ilmettä on helppo päivittää raikkaammaksi ja näyttävämmäksi ulkoseinät maalaamalla. Kun edessä on ulkoseinien maalausprojekti, tärkeää on valita seinille laadukas ja erityisesti ulkokäyttöön kehitetty talomaali, joka tarjoaa pitkäkestoisen väripinnan sekä tehokkaan suojan säältä ja muilta ympäristön vaikutuksilta. Laadukas, säänkestävä ulkomaali mahdollistaa maalauksen tuloksesta nauttimisen vuosiksi eteenpäin. Onpa kyseessä sitten uudiskohteen maalaus tai vanhan talon kunnostaminen, ulkoseinien maalaaminen säännöllisin väliajoin varmistaa seinien säilyttävän kauniin ilmeensä ja parantaa tehokkaasti koko pihapiirin viihtyvyyttä. Kuten sisämaaleissa, myös ulkomaalien kohdalla on tärkeää esikäsitellä maalattavat seinät pohjamaalilla ennen varsinaista maalausta.

Valitse tarpeisiisi sopiva ulkomaali käyttötarkoituksen mukaan

Talomaalia valittaessa on erityisen tärkeää valita maali käyttötarkoituksen mukaan. Seinämaalit muodostavat ulkomaaleissa oman lukunsa, ja niillä aikaansaadaan talon ulkoseinille toimiva suoja sekä pakkasta, sateita että auringonpaistetta vastaan. Ulkoseinien maalaukseen sopimaan kehitetyissä maaleissa on saatavilla niin kiiltäviä, puolihimmeitä kuin himmeitä seinämaaleja, joten halutun värisävyn lisäksi ulkoseinille voi myös valita omaa silmää eniten miellyttävän kiiltoasteen. Punamultamaali soveltuu höyläämättömille puupinnoille, ja toimii täten hyvin esimerkiksi puutalojen, kesämökkien ja leikkimökkien maalaamiseen.

Löydä oikeat erikoismaalit jokaiselle pinnalle

Ovi- ja ikkunamaali sopii nimensä mukaisesti oviin ja ikkunankarmeihin. Ikkunamaalia voidaan käyttää niin sisällä kuin ulkonakin, ja sen käyttö onnistuu puupinnoille, metallipinnoille sekä joillekin muovipinnoillekin. Kuten muutkin ulkokäyttöön sopivat maalit, ovi- ja ikkunamaali on hyvin säänkestävää.

Peltikatoille taas on olemassa omat maalinsa, jotka on suunniteltu peltimateriaaleille sopivaksi. Peltikattomaaleja on saatavana useassa eri väreissä, ja ne sopivat lisäksi myös sinkityille teräspinnoille sekä aiemmin maalatuille peltipinnoille. Aitamaali puolestaan sopii nimensä mukaisesti aitojen maalaukseen. Erityisesti aitojen maalaamiseen suunniteltu aitamaali hylkii likaa tehokkaasti ja sillä voi maalata niin käsittelemättömät kuin aiemmin maalatut lauta-aidat ja puukaiteet.

Osta nyt Puuilosta talomaalit talon ulkoseinien ilmeen kohentamiseksi. Mikäli suunnitteilla on laajempi maalausprojekti, löydät kattavan kattomme alta myös sisätiloihin sopimaan kehitetyt sisämaalit sekä puupintojen kestävyyden ja upean ilmeen varmistavat lakat, puuöljyt ja puuvahat. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen. Verkkokaupassamme asioimalla saat aina tilaamillesi maaleille ja muille tuotteille nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon tekemään hankintoja, joiden avulla loihdit kodillesi täysin uuden ilmeen!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet