Nestekaasun vaihto ja muut kaasut

Nestekaasu on ominaisuuksiltaan väritön ja hajuton kaasu, joka on 1,5 kertaa painavampaa kuin ilma. Vaikka nestekaasu itsessään onkin hajutonta, siihen lisätään hajustetta, jotta mahdolliset kaasuvuodot voidaan havaita helpommin. Suomessa kuluttajille myytävät nestekaasut sisältävät joko pelkkää propaania tai koostuvat propaanin ja butaanin seoksesta, jossa on valtaosa propaania. Korkean propaanipitoisuuden ansiosta kaasua voidaan käyttää myös pakkassäällä, mikä on oiva ominaisuus pohjoismaisessa ilmastossa.

Nestekaasulla on monia käyttötarkoituksia. Nestekaasupulloa käytetään ensinnäkin polttoaineen tuojana kaasugrilleissä ja retkikeittimissä. Kaasugrillit ovat tämän päivän suosituimpia grillimalleja juuri kätevänä polttoaineena toimivan kaasun ansiosta. Myös retkikeittimet pienine ja kevyine kaasupulloineen kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Lisäksi nestekaasun yleisiä käyttökohteita ovat matkailuautojen, asuntovaunujen ja veneiden kaasuliedet, jääkaapit ja lämmityslaitteet. Nestekaasulla toimivia kaasuliesiä löytyy myös joistakin kodeista sekä luonnollisesti myös useista ravintoloista.

Hoida nestekaasun vaihto kätevästi Puuilossa

Kun edessä on nestekaasun vaihto ja aikeissa on hankkia uusi kaasupullo, on tärkeää huomioida, että sitä ei voida toimittaa verkkokaupan kautta. Nestekaasupullon voi sen sijaan ostaa kätevästi Puuilon myymälästä, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen. Verkkokaupassamme esittelemme nestekaasupullojen mallimme, ja kutakin tuotekuvaa napsauttamalla pääset myös näppärästi tarkistamaan valikoimastamme löytyvien erilaisten pullojen myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä. Huomioithan, että kaasun vaihto – niin teräspullon kuin komposiittipullon täyttö – onnistuu ainoastaan tuomalla vaihtopullon meille. Myymälöissämme onnistuu kätevästi myös veden hiilihapotuslaitteissa käytettävän hiilidioksidipullon tai hitsauksessa käytettävän hitsaussuojakaasupullon vaihto uuteen. Löydät meiltä hitsaussuojakaasut sekä TIG- että MIG/MAG-hitsaukseen.

Meiltä Puuilosta löydät erikokoisia nestekaasupulloja – niin teräksisinä kuin komposiitista valmistettuina malleina. Tutustu tarkasti kunkin kaasupullon tuotekuvaukseen ja sen jälkeen voit selvittää sinua kiinnostavan kaasun myymäläsaatavuuden näppärästi parilla klikkauksella. Samalla käynnillä voit päivittää meillä kuntoon myös muut piha- ja puutarhatarpeet – katso esimerkiksi valikoimastamme löytyvät grillaustarvikkeet ja savustustarvikkeet. Tai ehkäpä kaasugrillisi kaipaa jo uusintaa? Huomaathan, että vaikka kaasupullojen osto onnistuu ainoastaan myymälässämme, suurin osa valikoimamme tuotteista on myös tilattavissa joustavasti ja aikaa säästäen verkkokaupastamme. Tervetuloa tekemään onnistuneita ostoksia verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet