Veden siirtäminen paikasta toiseen voi olla tarpeen monessa tilanteessa niin pihamaalla kuin kesämökilläkin. Uppopumppu on kätevä ratkaisu veden siirtämiseen. Uppopumppu voidaan nimensä mukaisesti upottaa veteen siten, että sen tehtävänä on pumpata vesi pois. Näin uppopumpun avulla voi tyhjentää vettä pois paikoista, jonne se ei kuulu. Uppopumppu sopii erinomaisesti myös tänä päivänä suuresti suosiotaan kasvattaneiden kylpytynnyreiden tyhjentämiseen sekä uima-altaiden ja pihamaata koristavien suihkulähteiden tyhjentämiseen.

Edellä lueteltujen käyttötarkoitusten lisäksi uppopumpulla voi myös kätevästi poistaa sadepäivinä ei-toivottuihin paikkoihin tulvimaan päässeitä sadevesiä. Se soveltuu myös vaikkapa pihaa kaunistavan puutarhalammikon tai pihamaalla olevan vesimontun tyhjentämiseen. Olipa kyseessä allas, kaivo, kellari tai mikä tahansa muu paikka, uppopumppu hoitaa veden tyhjennyksen varmasti ja tehokkaasti.

Valitse omiin käyttötarpeisiisi parhaiten sopiva uppopumppu

Uppopumppuja valmistetaan monina eri malleina, erilaisiin käyttötarkoituksiin. Likaisen veden pumput käyvät myös makealle vedelle, mutta makean veden pumput ei välttämättä likaiselle vedelle. Uppopumppu likavedelle on tehokas ja kestävä apulainen esimerkiksi piha-altaiden, kellareiden tai rakennusmonttujen tyhjentämiseen likaisesta vedestä. Tehoistaan riippuen uppopumppu likavedelle voi suoriutua jopa tuhansien litrojen pumppauksesta tunnissa. Katso asiantuntijoidemme vinkit oikean uppopumpun valintaan täältä.

Pieni uppopumppu voi olla monelle riittävä ratkaisu esimerkiksi puhtaan juomaveden pumppaamiseen mökillä tai pihojen ja puutarhojen kasteluun. Omiin käyttötarpeisiin sopivin pumppu löytyy helpoimmin tutustumalla kunkin tarjolla olevan uppopumpun tarkempiin tuotekuvauksiin. Tällaisissa pumpuissa pumpattavan veden tulee olla aina puhdasta.

Etsitpä minkä kokoista tai millä tahansa teholuokituksella varustettua uppopumppua – puhtaalle vedelle tai likavedelle – ostat pumppusi kätevimmin Puuilosta. Samalla käynnillä voit myös hankkia meiltä muun muassa painevesiautomaatit ja puutarhapumput tai puutarhaletkut ja letkukelat. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme pihassa ja puutarhassa välttämättömiä laitteita ja tarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme sinua kiinnostavien uppopumppujen ja muiden tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan kaikki kotipihalle tai kesämökille tarvitsemasi tarvikkeet!

View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

17 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!