Pihavalot

Syksyn edetessä iltojen hämärtyminen alkaa sitä aikaisemmin, mitä lähempänä talven tulo on. Erilaiset pihavalot tuovat tervetullutta valaisua pimeneviin iltoihin, parantaen sekä näkyvyyttä että turvallisuutta. Lisäksi pihavalaisimet myös luovat pihoille ihastuttavan lämpöisää tunnelmaa, joka ilahduttaa niin töistä kotiin saapuessa kuin varhain aamulla kotipihalta lähtiessä. Kun aikeissa on laittaa pihapiirin valaistus kerralla kuntoon ja hankkia pihavalot, valaisun suunnittelussa kannattaa lähteä liikkeelle valaisinten sijoittelusta. Oikein sijoitetut pihavalaisimet tuovat valoa juuri sinne, missä sitä eniten kaivataan, kuten esimerkiksi pihakäytävälle ja kotiovelle.

Parempi näkyvyys on tärkeää pihakäytävällä kulkevien lisäksi myös hämärässä ulkona puuhailevalle nikkarille tai pihamaalla tepasteleville lapsille. Ja kun ulkovalaistus on kunnossa, asiattomat kulkijat pysyvät varmemmin poissa pihalta, mikä lisää turvallisuutta iltojen hämärtyessä. Pihavalaisimia on saatavilla moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pylväsvalaisin on maaperään asennettava pilarimainen valaisin, joka valaisee tehokkaasti ympäristönsä. Kun pylväsvalaisin yhdistetään toiseen samanlaiseen, joka asennetaan sopivan matkan päähän, saadaan kätevästi puutarhavalot, jotka loihtivat ympärilleen sekä ihanaa tunnelmaa että kaivattua näkyvyyttä.

Toista ulkovalaisinmallia edustavat seinään asennettavat pihavalaisimet, ja tällainen valaisinmalli on kätevä esimerkiksi kotioven lähettyvillä, sillä sen tarjoaman valon avulla avain löytää helpommin joka kerta tiensä avainpesään. Esimerkiksi näyttävä lyhtyvalo on suosittu seinään asennettava valaisin, joka ilahduttaa sekä kauniilla muotoilullaan että tunnelmallisella valaisullaan. Erillisten pylväsvalaisinten ja seinävalaisinten lisäksi erilaiset ulkovalaisinsarjat ovat oiva keino tuoda valoa pihapiiriin. Ulkovalaisinsarja käsittää useamman valaisimen, jotka on yleensä varustettu kätevillä maapiikeillä, mikä tekee maaperään asennuksesta erinomaisen helppoa.

Olipa etsinnässä seinävalaisin, pylväsvalaisin tai muut pihavalot, Puuilosta löydät tarvitsemasi ulkovalaisimet moneen tarpeeseen ja mieltymykseen. Kun olet löytänyt meiltä tarvitsemasi pihavalaisimet, tarkista samalla käynnillä, kaipaako kenties myös kotisi sisätilojen valaistus päivitystä. Meiltä ostat samalla kertaa kätevästi muun muassa kattovalaisimet ja seinävalot sekä lamput ja loisteputket. Hanki meiltä tarvitsemasi valaisintuotteet joustavasti – joko tilaamalla verkkokaupastamme tai ostamalla jostakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa verkkosivuillemme tutustumaan tarkemmin kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet