Kastelu ja pumput

Hyvinvoiva nurmikko, vehreät kasvit ja kauniit kukat ovat ilo jokaisen silmälle. Jotta kotisi tai mökkisi puutarhan kukoistus olisi taattu, oikeaoppinen kastelu on erityisen tärkeää. Pienemmän pihan tai parvekkeen kukkaistutuksille saattaa riittää kastelukannu, mutta isompiin kastelutarpeisiin on jo syytä hankkia tehokkaampi kasteluratkaisu, joka säästää mukavasti sekä aikaa että vaivaa. Erilaiset vesipumput ovat jokaisen puutarhan tehokkaita apulaisia, jotka taipuvat tarvittaessa suurempienkin nurmikoiden kasteluun ja mökkiolosuhteissa ne auttavat myös talousveden saamisessa kaivosta tai vesistöstä.

Vesipumppuja on saatavilla monina eri malleina ja muotoiluina. Kätevä kastelupumppu palvelee erinomaisesti niin kotipihalla kuin mökkiolosuhteissakin aina, kun koet tarvetta saada tehokkaan apurin pumppaamaan veden puolestasi. Vesipumppu pumppaa veden suhteellisen nopeasti mökin tai kodin lähellä sijaitsevasta kaivosta tai vesistöstä, ja vältyt kokonaan veden käsin kantamiselta. Kastelupumppua suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon oma käyttötarve ja valita sen mukaan joko suuri tai pieni vesipumppu. Pumppukoon lisäksi huomionarvoinen seikka on myös teho, joka vaihtelee pumppukohtaisesti. Kooltaan pieni vesipumppu on useimmiten myös teholtaan pienempi, mikä on syytä ottaa huomioon.

Puutarha vesipumppu on nimensä mukaisesti erityisesti puutarhan ja kasvimaan kasteluun kehitetty pumppumalli. Joillakin puutarha vesipumppumalleilla voi myös tyhjentää esimerkiksi uima-altaan tai pumpata vettä kaivosta, vesistöstä tai vaikkapa sadevesisäiliöstä. Sähkökäyttöiset puutarhapumput ovat tehokkaita apulaisia, jotka tekevät raskaan työn puolestasi, ja voit säästää voimasi veden kantamisen sijaan huomattavasti mukavampiin puutarhatöihin. Jos tarvetta veden pumppaamiselle on useamminkin tai kasteltavana on suurempia pinta-aloja, perusmallisen vesipumpun tapaan myös puutarhapumpun kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota kunkin pumppumallin tarjoamaan käyttötehoon.

Kun käytössäsi on luotettava ja tehokas vesipumppu, nautit sen tarjoamasta pumppausavusta pitkään, niin kotona kuin kesämökillä. Hanki nyt vesipumppu näppärästi Puuilolta – meillä pääset valitsemaan oman pumppusi valikoimasta, jossa riittää runsaasti valinnanvaraa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme vesipumppuja sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Samalla kertaa hankit meiltä kätevästi myös muut puutarhakoneet. Tervetuloa tutustumaan sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan arkeasi helpottavia ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet