Lämmitys ja viilennys

Lämmitys ja viilennys ovat tärkeässä osassa nykyajan tiiviissä ja hyvin eristetyissä taloissa. Samaa vauhtia kun vaatimukset energiatehokkuuden osalta kasvavat rakentamisessa, ilmiön mukana on tullut keväisin esiintyvä lieveongelma, joka korostuu kohti kesää ulkolämpötilan noustessa korkeampiin lukemiin. Rakentamisessa käytettävät suuret ikkunapinta-alat nimittäin päästävät sisätiloihin auringon säteilyä, joka aikaansaa sisätilojen ylilämpenemistä. Kun talojen rakenteet suunnitellaan pitämään lämmitysenergian tallessa mahdollisimman tehokkaasti, luonnollinen viilennys on joko hyvin hidasta, tai sitä ei tapahdu lainkaan. Tällöin koneellinen viilennys on tarpeen ja tehokas viilennin tekee sisätiloissa oleilusta viihtyisämpää. 
  
Vanhemmissa rakennuksissa puolestaan tilat vaativat monesti ylimääräistä lämmitystä. Lämmitin on siinä tapauksessa oiva apu huoneilman lämpötilan nostamiseen itselle miellyttävälle tasolle. Yksi suosiotaan viime aikoina kasvattaneista ratkaisuista on siirrettävä ilmastointilaite lämmityksellä. Kyseessä on viilennyslaite, joka pystyy tarjoamaan sekä viilennystä kuumiin kesäpäiviin että myös lämmitystä pakkasille. Laitteen siirrettävyys on ehdoton etu, sillä sen ansiosta laite voidaan siirtää huoneeseen, jossa viilennystä tai lämmitystä eniten tarvitaan. Kun käytössä on sekä viilennin että lämmitin, kodin lämpötilaa on helppo säätää miellyttäväksi keleistä riippumatta.  
  
Lattiamallinen tuuletin on monen valinta ilman viilentämiseen. Pöytätuuletin puolestaan on näppärän kokoinen viilennyslaite huoneilman viilennykseen esimerkiksi työpöydälle asetettavaksi. Lämmittimien maailmassa on sielläkin mukavasti valinnanvaraa. Esimerkiksi infrapunalämmitin eli säteilylämmitin on kätevä ja edullinen tapa jatkaa terassi- tai parvekekautta, sillä se tarjoaa ympärilleen tervetullutta lämpöä. Virtauslämmitin taas tarjoaa lämmintä ilmavirtaa, ja se palvelee erinomaisesti esimerkiksi tuulikaapissa, kylpyhuoneessa tai varastossa. Öljytäytteinen lämmitin puolestaan toimii sähkön sijaan öljyllä, ja se tarjoaa tehokkaasti lämpöä haluttuun tilaan. Valitse kamina, takka tai uuni kun haluat sekä lämpöä että tunnelmaa.
  
Sopivan viileä tai lämmin sisäilma parantaa viihtyvyyttä sisätiloissa. On makuasia, milloin sisätiloissa on sopivan viileää, ja milloin on tarve lisälämmölle. Olipa etsinnässä sisäilman viilennin tai lämmitin, löydät tarvitsemasi laitteen näppärästi Puuilosta. Meiltä ostat esimerkiksi kodin sisäilman miellyttävämmäksi tekevät ilmastointilaitteet ja tuulettimet sopivaan hintaan riippumatta siitä, tilaatko tarvitsemasi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme saat aina nopean ja varman toimituksen ja tietysti myös ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon tekemään onnistuneita ostoksia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet