Erätarvikkeet ja ulkoiluvarusteet

Metsästys ja muu luonnossa ulkoilu tarjoavat aimo annoksen virkistävää ulkoilmaa. Olipa kyseessä sitten metsästys, retkeily tai vaellus, onnistuneiden kokemusten saavuttamiseksi tärkeässä osassa ovat erilaiset mukana kuljetettavat varusteet. Kun mukana metsästämässä tai luontoon suuntautuvilla retkillä on mahdollisimman toimivat erätarvikkeet tai ulkoiluvarusteet, kaikki toimet sujuvat mielekkäämmin ja kävelemistäkin jaksaa jatkaa huomattavasti reippaammin mielin.

Tärkeitä erätarvikkeita ja ulkoiluvarusteita

Erätarvikkeet sisältävät koko joukon varusteita, jotka ovat ehdottomia metsästäjälle. Kun metsästystarvikkeet ja metsästysvaatteet ovat kunnossa, passissa oleminen sujuu huomattavasti mukavammin. Lisäksi erätarvikkeisiin lukeutuu myös monia sellaisia tuotteita, jotka palvelevat niin metsästäjää kuin luonnossa retkeilevää. Esimerkiksi puukko on tärkeä apuväline niin metsästäjälle kuin muillekin luonnossa liikkujille. Puukko voi tulla tarpeeseen niin ruoan valmistamisessa kuin narujen tai köysien leikkaamisessa. Heti kerralla kannattaa hankkia laadukas puukko, sillä se tulee maksamaan itsensä takaisin laatunsa ja pidemmän käyttöikänsä puolesta. Kotimainen Marttiini-puukko on erinomainen esimerkki laatupuukosta, joka on tehty kestämään vaativampaakin käyttöä.

Talvisille eräretkille on olemassa omia erityisiä tarvikkeita, joille saattaa tulla käyttöä etenkin reilusti lumisissa olosuhteissa. Yksi esimerkki tällaisesta varusteesta on ahkio, jossa metsästys- tai retkivarustus liukuu mukana vaivatta lunta ja jäätä pitkin ilman, että joutuisit rasittamaan liikaa selkääsi. Lumisina talvikuukausina ahkio on ehdoton apuväline eräretkillä, ja sen ansiosta voit pakata mukaasi hieman suuremmankin tavaramäärän. Lumikengät ovat toinen esimerkki talvista retkeilyä helpottavista välineistä. Kun pakkaat mukaasi lumikengät, voit siirtyä paksun lumivaipan peittämien alueiden läpi helpommin ja kevyemmin askelin.

Puuilosta hankit näppärästi tarvitsemasi erätarvikkeet, kuten esimerkiksi ahkion tai lumikengät, ja monet muut retkiäsi ihanteellisesti täydentävät ulkoiluvarusteet. Meiltä löydät myös reput ja rinkat, joissa retkitavarasi kulkevat mukana muitta mutkitta. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten erätarvikkeiden ja ulkoiluvarusteiden ominaisuuksiin. Näet samalla myös kunkin tuotteen saatavuuden sinua lähimmässä Puuilon myymälässä. Tervetuloa sujuville ostoksille verkkokauppaamme tai vaihtoehtoisesti johonkin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet